0

Din kurv er tom

Forårsfornemmelser i børneværelset

marts 13, 2015

Lige i øjeblikket vælter det ind af døren med nye, fine varer. Med børneværelset specielt i tankerne glæder vi os til, at i vise Jer en masse smukke ting. På mandag kommer flere nyheder her på bloggen. Der er forår i luften...

Den hvide Killi seng i træ er fra Sebra. Der er netop kommet nye pufs hjem, som denne vist her fra Cam Cam.

Den smukke pære illustration er fra Fine Little day, den meget fine sky og stjerne er fra Cam Cam - pakken indeholder også en stor måne, som ikke er vist her. Svampelampen i guld er en af mine favoritter.

Det her er en vinder - nye ultra lækre sengetæpper er på lager fra fine Cam Cam. Fås i nude/rosa og grå til baby, junior og voksen.

Det lysegrå sengetøj er fra Cam Cam. Puder fra Lucky Boy Sunday, Sky puden fra Kokoko, prikkede og stribede puder fra Oliver furniture og den fine lille hundepude fra Ferm Living. Illustrationen på væggen er fra Tad Lapin.

Guirlander i de fineste farvekombinationer til fødselsdage, fest eller bare som vægpynt i børneværelset fra My Little Day.

 

Se vores store udvalg af puder og tæpper her.

Sød og dekorativ vågelampe fra Lapin & Me i svag lyserød.

Opbevaringskurv og bord i et fra Ferm Living - her i str. large. Kurvene findes i 3 str. i farverne grå, lys grøn, rosa og sort.

 

Hvid dukkeseng fra Smallstuff. Med en nyhed dukkesengetøj fra Cam Cam Kanin og pingvin fra Jellycat.


få inspiration