Vi holder sommerfest på shoppen - spar op til 50% lige her

0

Din kurv er tom

Færdig pakkekalender med 24 pakker til pigen på 7-8 år - Køb online

Har du brug for hjælp til en nem løsning når det gælder kalendergaver til en pige på 7-8 år? Med en færdig pakkekalender kan du med ét klik købe 24 spændende gaver, som er nøje udvalgt og tilpasset din datters alder. Gaverne kommer indpakket og nummeret, så de lige er klar til at komme i sokken eller blive hængt op på en pakkekalender. 

Julen kræver mange forberedelser, men i stedet for at stresse over at skulle udvælge 24 forskellige gaver, har vi klaret det for dig.

Vi har nemlig sammensat den lækreste, flotte pakkekalender til den lidt større pige på 7 til 8 år, så du sparer en masse tid, og er sikker på at få noget der er specifikt sammensat til din datters alder. Alt er ordnet for dig med vores nøje udvalgte produkter her hos Lirum Larum Leg – Det bliver ikke nemmere. Hvis du gerne vil vide, hvad du eventuelt vil kunne finde i pakkekalenderen, får du her et par eksempler på, hvad du formentlig kan finde i den:

Alle vores pakkekalendere er sammensat ud fra køn og alder, og i denne pakkekalender finder du den perfekte sammensætning til en pige på 7 til 8 år, som er ved at være en stor pige og derfor gerne vil have noget som de større piger også har, men som samtidig nogle gange har brug for at være ”lille” og lege. I pakkekalenderen har vi sammensat produkter fra mange af vores velkendte mærker som vores kunder allerede kender og ynder at bruge, for eksempel Mouline Roty, Ooly, Hama, Djeco, Vilac og mange flere. Alle sammen produkter, som du kan glæde dig over at give, og som du ved vil blive brugt. 

Med en færdig pakkekalender kan du med ét klik købe 24 spændende gaver, som er nøje udvalgt og tilpasset dit barns alder. Gaverne kommer indpakket og nummeret, så de lige er klar til at komme i sokken eller blive hængt op på en pakkekalender. 

Det er efterhånden en fast juletradition her hos Lirum Larum Leg, at vi laver disse pakkekalendere, og de plejer at blive udsolgt på rekordtid. Og i denne pakkekalender til en pige på 7 år eller 8 år, har vi sammensat nogle af de ting en pige på 7 til 8 år kan synes er hyggeligt. Og du kan være sikker på, at alt er gennemtænkt ned til mindste detalje, og pakket ind med kærlighed.

Julen kræver mange forberedelser, men i stedet for at stresse over at skulle udvælge 24 forskellige gaver, har vi klaret det for dig. Vores pakkekalendere er en rigtig sød gaveidé til din egen datter, men kan også gives af bedsteforældre, onkler og tanter, eller fra gode venner, som ønsker at gøre noget ekstra særligt for en 7- til 8-årig pige.

Vi gør opmærksom på at de færdige pakkekalendere kun laves i et begrænset oplag, og kommer ikke på lager igen. Derfor vil vi kraftigt opfordre til at bestille pakkekalenderen til pigen på 7-8 år nu, og så kan du bare glæde dig til alle de glade smil, når der hver dag op til jul skal pakkes op.

Glædelig jul!

Færdig pakkekalender til pige 7-8 år

få inspiration