Vi holder sommerfest på shoppen - spar op til 50% lige her

0

Din kurv er tom

Færdig pakkekalender med 24 pakker til dreng på 3-4 år

Igen i år er vi glade for at kunne præsentere vores populære pakkekalendere, hvor vi har sammensat 24 gaver, specifikt baseret på alder og køn. I denne pakkekalender finder du de 24 perfekte gaver til en dreng på 3-4 år. Vi har gjort arbejdet for dig, så du slipper for at bruge tid på at udvælge 24 små pakker, og samtidig forsøge at få budgettet til at gå op. Vi har tænkt på det hele, og dermed sikret at julefreden er intakt. Og så har vi tilmed pakket alle gaverne flot ind – så bliver det ikke nemmere.  Hvis du gerne vil vide, hvad du eventuelt vil kunne finde i pakkekalenderen til din søn, barnebarn, nevø, eller hvem der end skal være den heldige modtager af pakkekalenderen, får du herunder nogle af de ting, du formentlig vil kunne finde i denne pakkekalender til en dreng på 3 og 4 år:

 

 

Det her er bare for at give en idé om, hvad I vil kunne finde i de smarte pakkekalendere, men uanset hvilke skatte pakkekalenderen gemmer på, kan du stole trygt på, at vi har gjort vores alleryderste for at finde de 24 gaver en dreng på 3-4 år vil blive allergladest for. Hos Lirum Larum Leg går vi op i at vores produkter skal holde til at blive brugt, også når der bliver leget vildt, og det gælder selvfølgelig også vores gaver i pakkekalenderen. Derfor har vi naturligvis plukket gaverne blandt vores mange lækre mærker som for eksempel Keycraft, Rex London, Robetoy og Goki, samt mange, mange flere.

Så hvis du gerne vil slippe for besværet, er det her du skal kigge forbi, hvor du med en færdig pakkekalender med ét klik kan købe 24 spændende gaver, som er nøje udvalgt og tilpasset dit barns alder. Alle 24 gaver er indpakket og nummeret, så de lige er klar til at komme i sokken eller blive hængt op på en pakkekalender. 

Hos Lirum Larum Leg har vi nu igennem flere år lavet disse pakkekalendere, som er specifikt sammensat ud fra køn og alder. Og i denne pakkekalender til en dreng på 3 eller 4 år, finder du mange af de ting som drenge på 3 og 4 år elsker at lege med. Og du kan være sikker på, at alt er gennemtænkt ned til mindste detalje, og pakket ind med kærlighed.

Så kort sagt kan du slippe for julens stress og jag, og i stedet nyde den 3- eller 4-årige drengs store forventning, når han springer ud af sengen for at se om der er kommet noget fra nissen. Eller gem gaven til ulvetimen om eftermiddagen, hvor han kommer hjem fra børnehave og pakker sin gave op, og derefter kan bruge tiden på at undersøge og lege, mens mor eller far laver aftensmad.

Vi gør opmærksom på at de færdige pakkekalendere kun laves i et begrænset oplag, og kommer ikke på lager igen. Derfor vil vi kraftigt opfordre til at bestille pakkekalenderen til drengen på 3-4 år nu, så I er sikre på at pakkekalenderen med de 24 gaver er i hus.

God jul!

 

 

Færdig pakkekalender til dreng 3-4 år

 

få inspiration