Vi holder sommerfest på shoppen - spar op til 50% lige her

0

Din kurv er tom

Færdig pakkekalender med 24 pakker til dreng på 5-6 år - Køb online

Hvis du er på jagt efter en sej og gennemført pakkekalender til en dreng på 5-6 år – så har vi lige det du leder efter! Vi har sammensat 24 spændende pakker til drengen på 5 eller 6 år, og de er naturligvis pakket flot ind – så bliver det ikke nemmere. Vi har gjort arbejdet for dig med at sammensætte den lækreste, flotte pakkekalender, så du slipper for at bruge tid på at udvælge en masse små pakker og styrte rundt i de forskellige butikker. Med en færdig pakkekalender kan du med ét klik købe 24 spændende gaver, som er nøje udvalgt og tilpasset til din søn, eller anden 5 til 6-årig dreng der skal begaves med en pakkekalender lidt ud over det sædvanlige. Gaverne kommer indpakket og nummeret, så de lige er klar til at komme i sokken eller blive hængt flot og dekorativt op derhjemme. Alt er ordnet for dig med vores nøje udvalgte produkter her hos Lirum Larum Leg. Hvis du gerne vil vide, hvad du eventuelt vil kunne finde i pakkekalenderen, får du her et par eksempler på, hvad du formentlig kan finde i den:

 

Det her er bare for at give en idé om, hvad I eventuelt vil kunne finde i de fine pakkekalendere, men du kan være sikker på, at hver enkelt gave i pakkekalenderen er udvalgt specifikt til en dreng på 5 til 6 år, med alt hvad en dreng i den alder synes er sjovt og spændende at lege med eller være kreativ med. Når drenge er i 5 og 6-års alderen, kan deres interesser spænde meget vidt. Nogle drenge elsker fart over feltet, det kan næsten ikke blive vildt nok, og ønsker ting der hjælper dem med at udfolde sig fysisk og lave sjov og ballade, mens andre drenge elsker at fordybe sig i eksperimenter eller kreative sæt. Og mange drenge elsker begge dele! Alt dette ved vi hos Lirum Larum Leg, og fordi vi i mange år har lavet disse pakkekalendere, er vi blevet eksperter i at sammensætte de helt rigtige pakker ud fra alder og køn. I denne pakkekalender til en dreng på 5 eller 6 år, har vi naturligvis sammensat alt det, en dreng på 5/6 år kan synes er sjovt og spændende at få de kolde decemberdage til at gå med.

Julen kræver mange forberedelser, men i stedet for at stresse over at skulle udvælge 24 forskellige gaver, har vi klaret det for dig. Så du kan bare glæde dig over at se den spændte 5- eller 6-årige dreng pakke op hver dag i december, og bruge dagen efter skole eller børnehave på at hygge med dagens gave fra nissen.

Vi gør opmærksom på at de færdige pakkekalendere kun laves i et begrænset oplag, og kommer ikke på lager igen. Derfor vil vi kraftigt opfordre til at bestille pakkekalenderen til drengen på 5 eller 6 år nu, så I er sikre på at pakkekalenderen med de 24 gaver er i hus.

Rigtig god jul her fra Lirum Larum Leg!

Færdig pakkekalender til dreng 5-6 år

få inspiration