Vi holder sommerfest på shoppen - spar op til 50% lige her

0

Din kurv er tom

Færdig pakkekalender med 24 pakker til dreng på 7-8 år - Køb online

 

Med en færdig pakkekalender kan du med ét klik købe 24 spændende gaver, og her finder du gaver som er nøje udvalgt og tilpasset til en dreng på 7-8 år. Julen kræver mange forberedelser, men i stedet for at stresse over at skulle udvælge 24 forskellige gaver, har vi klaret det for dig. Gaverne kommer indpakket og nummeret, så de lige er klar til at komme i sokken eller blive hængt op på en pakkekalender. 

Vi har hos Lirum Larum Leg sammensat en spændende og sjov pakkekalender til den lidt større dreng på 7 til 8 år, så du sparer en masse tid, og er sikker på at få noget der er specifikt sammensat ud fra hvad drenge i den alder synes er sjovt. Alt er ordnet for dig med vores nøje udvalgte produkter her hos Lirum Larum Leg – Det bliver ikke nemmere. Hvis du gerne vil vide, hvad du eventuelt vil kunne finde i pakkekalenderen, får du her et par eksempler på, hvad du formentlig kan glæde dig til:

 

Alle vores pakkekalendere er sammensat ud fra køn og alder, og i denne pakkekalender finder du den perfekte sammensætning til en dreng på 7 til 8 år, og det er alt sammen ting der indbyder til at være kreativ, og at ”lege”, men stadig ud fra et synspunkt som en 7 til 8-årig dreng kan identificere sig med.

Det er efterhånden en fast juletradition her hos Lirum Larum Leg, at vi laver disse pakkekalendere, og de plejer at blive udsolgt på rekordtid. Og i denne pakkekalender til en dreng på 7 år eller 8 år, har vi sammensat nogle af de ting en dreng på 7 til 8 år kan synes er hyggeligt og interessant at beskæftige sig med. Og du kan være sikker på, at alt er gennemtænkt ned til mindste detalje, og pakket ind med kærlighed.

I pakkekalenderen har vi sammensat produkter fra mange af vores velkendte mærker som vores kunder allerede kender og er glade for, for eksempel Keycraft, Hama, Rex London og mange flere. Alle sammen produkter, som du kan glæde dig over at give, og som du ved vil blive brugt.

Julen kræver mange forberedelser, men i stedet for at stresse over at skulle udvælge 24 forskellige gaver, har vi klaret det for dig. Vores pakkekalendere er en rigtig fin gaveidé til din søn, men kan også gives af bedsteforældre, onkler og tanter, eller fra gode venner, som ønsker at gøre noget ekstra særligt for en 7- til 8-årig dreng, der skal have noget hyggeligt og sjovt at undersøge når han kommer hjem fra skole hver dag indtil d. 24. december.

Vi gør opmærksom på at de færdige pakkekalendere kun laves i et begrænset oplag, og kommer ikke på lager igen. Derfor vil vi gerne opfordre til at bestille pakkekalenderen til drengen på 7-8 år nu, og så kan du bare glæde dig til alle de glade smil, når der hver dag op til jul skal pakkes op.

Rigtig glædelig jul fra os hos Lirum Larum Leg!

 

 

Færdig pakkekalender til drenge 7-8 år

få inspiration