Vi holder sommerfest på shoppen - spar op til 50% lige her

0

Din kurv er tom

Færdig pakkekalender med 24 pakker til pigen på 3-4 år

Her har vi samlet en færdig pakkekalender med 24 pakker til pigen på 3-4 år. Vi har fundet 24 gaver der passer helt perfekt til en pige på 3 eller 4 år, og pakket dem flot ind – så bliver det ikke nemmere. Så har du lyst til at forkæle dit barn, barnebarn, niecen, guddatter eller en anden kær pige på tre til fire år, så er det her du finder den fineste, lækreste færdige pakkekalender. Vi har gjort arbejdet for dig, så du slipper for at bruge tid på at udvælge en masse små pakker, og samtidig forsøge at få budgettet til at gå op. Vi har ordnet det hele for dig, og dermed sikret at julefreden er intakt. Hvis du gerne vil vide, hvad du eventuelt vil kunne finde i pakkekalenderen, får du herunder nogle af de ting, du formentlig vil kunne finde i denne pakkekalender til en pige på 3 og 4 år: 

 

Det her er bare for at give en idé om, hvad I vil kunne finde i de fine pakkekalendere, men du kan være sikker på, at hver enkelt gave i pakkekalenderen er udvalgt specifikt til en pige på 3-4 år. Vi har produkter fra mange af vores populære mærker som Djeco, Goki, Moulin Roty, Vilac, Magni og mange, mange flere. Alle disse mærker står for kvalitet og godt, holdbart design, som samtidig er fint at se på for både børn og voksne. 

 

Med en færdig pakkekalender kan du med ét klik købe 24 spændende gaver, som er nøje udvalgt og tilpasset dit barns alder. Gaverne kommer indpakket og nummeret, så de lige er klar til at komme i sokken eller blive hængt op på en pakkekalender. 

 

Hos Lirum Larum Leg har vi nu igennem flere år lavet disse pakkekalendere, som er specifikt sammensat ud fra køn og alder. Og i denne pakkekalender til en pige på 3 eller 4 år, finder du mange af de ting en pige på 3 og 4 år elsker at lege med. Det kan for eksempel være flotte klistermærker, kreative maleting, søde smykker eller noget helt andet. Men du kan være sikker på, at alt er gennemtænkt ned til mindste detalje, og pakket ind med kærlighed.

 

Julen kræver mange forberedelser, men i stedet for at stresse over at skulle udvælge 24 forskellige gaver, har vi klaret det for dig. Du kan så i stedet nyde den 3- eller 4-årige piges glæde når hun hver morgen, med forventning i maven, skal op og se om der er kommet noget fra nissen, eller når hun om eftermiddag kommer hjem fra børnehave, pakker sin gave op, og derefter kan bruge ulvetimen på at undersøge, lege, beundre eller være kreativ med den nye gave, alt efter hvad den gemmer.

 

Vi gør opmærksom på at de færdige pakkekalendere kun laves i et begrænset oplag, og kommer ikke på lager igen. Derfor vil vi kraftigt opfordre til at bestille pakkekalenderen til pigen på 3-4 år nu, så I er sikre på at pakkekalenderen med de 24 gaver er i hus.

 

Rigtig god jul!

 

Færdig pakkekalender til pige 3-4 år

 

få inspiration