Vi holder sommerfest på shoppen - spar op til 50% lige her

0

Din kurv er tom

Færdig pakkekalender med 24 pakker til pigen på 5-6 år - Køb online

Leder du efter en pakkekalender der er nøje udvalgt til en pige på 5-6 år? Så er du kommet til det rette sted. Her finder du nemlig en færdig pakkekalender med 24 søde pakker til pigen på 5 eller 6 år, og de er naturligvis pakket flot ind – så bliver det ikke nemmere. Uanset om det er til din egen datter, eller en pakkekalender du vil give til en pige du har kær, så tør vi godt garantere, at denne pakkekalender vil få en 5/6-årig piges øjne til at funkle hver dag i december. Vi har gjort arbejdet for dig med at sammensætte den lækreste, flotte pakkekalender, så du slipper for at bruge tid på at udvælge en masse små pakker og styrte rundt i de forskellige butikker. Alt er ordnet for dig med vores nøje udvalgte produkter her hos Lirum Larum Leg – Det bliver ikke nemmere. Hvis du gerne vil vide, hvad du eventuelt vil kunne finde i pakkekalenderen, får du her et par eksempler på, hvad du formentlig kan finde i den:

 

Det her er bare for at give en idé om, hvad I eventuelt vil kunne finde i de fine pakkekalendere, men du kan være sikker på, at hver enkelt gave i pakkekalenderen er udvalgt specifikt til en pige på 5 til 6 år. I pakkekalenderen finder du naturligvis produkter fra mange af vores velkendte mærker som vores kunder allerede elsker, for eksempel Djeco, Ooly, Hama, Robetoy, Vilac og mange flere. Mærker som skaber flotte produkter som også pynter når de ikke er i brug, og som er brugbare igen og igen. 

Med en færdig pakkekalender kan du med ét klik købe 24 spændende gaver, som er nøje udvalgt og tilpasset dit barns alder. Gaverne kommer indpakket og nummeret, så de lige er klar til at komme i sokken eller blive hængt op på en pakkekalender. 

Hos Lirum Larum Leg har vi hvert år i mange år lavet disse pakkekalendere, som er specifikt sammensat ud fra køn og alder. Og i denne pakkekalender til en pige på 5 eller 6 år, har vi naturligvis sammensat alt det, en pige på 5/6 år kan synes er hyggeligt. Det kan både være en sød pung med flot mønster, fine hårspænder, sjove perleplader, hyggelige puslespil, eller meget andet. Men du kan være sikker på, at alt er gennemtænkt ned til mindste detalje, og pakket ind med kærlighed.

Julen kræver mange forberedelser, men i stedet for at stresse over at skulle udvælge 24 forskellige gaver, har vi klaret det for dig. Så du kan bare glæde dig over at se den glade 5- eller 6-årige pige pakke op hver dag i december.

Vi gør opmærksom på at de færdige pakkekalendere kun laves i et begrænset oplag, og kommer ikke på lager igen. Derfor vil vi kraftigt opfordre til at bestille pakkekalenderen til pigen på 5 eller 6 år nu, så I er sikre på at pakkekalenderen med de 24 gaver er i hus til d.1 december oprinder.

Rigtig god jul her fra os!

Færdig pakkekalender til pige 5-6 år

få inspiration