Vi holder sommerfest på shoppen - spar op til 50% lige her

0

Din kurv er tom

Færdig pakkekalender med 24 pakker til pigen på 9-10 år - Køb online

Har du en pige på 9-10 år, og er du i tvivl om hun er ved at være lidt for stor til en pakkekalender? Så kig med her! Hos Lirum Larum Leg har vi sammensat en pakkekalender med 24 pakker, som er specifikt målrettet en pige på 9-10 år. Den er fyldt med ting som de fleste piger på 9-10 år elsker at bruge tid på, for eksempel kreative sysler, søde smykker, små make-up produkter og meget mere. Alt er ordnet for dig med vores nøje udvalgte produkter her hos Lirum Larum Leg – Det bliver ikke nemmere. Hvis du gerne vil vide, hvad du eventuelt vil kunne finde i pakkekalenderen, får du her et par eksempler på, hvad du formentlig kan finde i den:

 

 

Alle vores pakkekalendere er sammensat ud fra køn og alder, og i denne pakkekalender finder du den perfekte sammensætning til en pre-teen pige på 9-10 år, som for alvor begynder at lægge mærke til, hvad de ældre piger gør, og som så småt begynder at være en rigtig ”tween”. Derfor er denne pakkekalender pakket med ting som er sjove og hyggelige for den lidt større pige, så det endelig ikke bliver for ”baby´et”, men stadig er målrettet en alder hvor rigtig mange piger også kan lide at være kreative og bruge deres fantasi. I pakkekalenderen har vi sammensat produkter fra mange af vores velkendte mærker som vores kunder allerede kender og ynder at bruge, for eksempel Djeco, Hama perler, Ooly, og mange flere. Alle sammen produkter, som du kan glæde dig over at give, og som du ved vil blive brugt af din pige på 9-10 år

Med en færdig pakkekalender kan du med ét klik her hos Lirum Larum Leg købe alle 24 spændende gaver, som er nøje udvalgt og tilpasset dit barns alder. Gaverne kommer indpakket og nummeret, så de lige er klar til at komme i sokken eller blive hængt op på en pakkekalender. 

Julen kræver mange forberedelser, men i stedet for at du skal bruge en masse tid på at udvælge 24 forskellige gaver, har vi klaret det hele for dig. Vores pakkekalendere er en rigtig sød gaveidé som du kan glæde din egen datter eller en pige du holder af, med

Disse pakkekalendere er hvert år et stort hit her hos Lirum Larum Leg, og plejer at blive hurtigt udsolgt, da man virkelig får noget for pengene i denne pakkekalender. Langt de fleste der køber pakkekalenderne, er kunder der også har købt til deres børn tidligere år – Et bevis for os, på at vi sammensætter pakkekalendere som vores kunder elsker og som møder deres og deres børns niveau og ønsker.

Vi gør opmærksom på at de færdige pakkekalendere kun laves i et begrænset oplag, og de kommer ikke på lager igen. Derfor vil vi kraftigt opfordre til at bestille pakkekalenderen til pigen på 9-10 år nu, og så kan du bare glæde dig til alle de glade smil, når der hver dag op til jul skal pakkes op.

Glædelig jul fra Lirum Larum Leg!

 

Færdig pakkekalender til pige 9-10 år

få inspiration