Spar 20% på alle ikke nedsatte varer. Brug koden HURRA18

0

Din kurv er tom

februar 08, 2022

Findes der noget, som bedre signalerer at foråret og lysere tider er på vej, end påske? Påskeferie er lig med familietid, hygge og selvfølgelig den traditionelle påskefrokost i godt selskab. Påsken indbyder til en masse sjove aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. Aktiviteter som kan foregå både inden- og udendørs. Man kan spille spil, klippe flotte gækkebreve, lave påskepynt eller være udenfor i naturen. Her kan du finde inspiration til aktiviteter, som kan gøre Jeres påske lidt sjovere og lidt mere hyggelig. 

Gækkebreve 

De smukkeste gækkebreve fik jeg fra min mormor. Hun klippede sirligt de smukkeste mønstre, men prikken over i’et var de pressede vintergækker. Traditionen tro skal vintergækken lægges ved fordi man driver gæk med modtageren. At lave gækkebreve er en hyggelig og sjov aktivitet og hvem vil ikke gerne vinde et påskeæg - eller flere ;-) 

Dekorere æg 

De allerfleste kender til at dekorere æg - men det kan gøres på mange forskellige måder. Man kan male æg med vandfarver. En anden sjov og nem måde at dekorere æg på er med tatoveringer, tuscher, neglelak, øjenskygge eller blomster. Hos Lirumlarumleg.dk finder du et væld af remedier til at dekorere dine æg 

Æggejagt 

Børn elsker traditionen med at finde æg i haven, som ‘påskeharen’ har lagt. En hare lægger jo egentlig ikke æg, men mon ikke børn er ligeglade med det, så længe der er chokolade i vente? ;-) Til de ældre børn kan man lave en påske skattejagt med gåder og udfordringer som skal løses på vejen. De elsker at arbejde lidt for sagen. 

Trille æg 

Man kan også finde en bakke i nærheden og ‘trille æg’. En konkurrence hvor man triller æg ned af en bakke. Den hvis æg er trillet længst har vundet. En hyggelig og sjov aktivitet for både børn og voksne. 

Udeleg på cykel, skateboard eller rulleskøjter? 

I påsken kan man være heldig at vejret byder på tid til løbe på rulleskøjter og skateboards eller for de helt små - at lære at begå sig på en løbecykel. Og de voksne trænger som regel også til at røre sig efter den store påskefrokost ;-) 

Hos Lirumlarumleg.dk har vi et stort udvalgt af både rulleskøjter, skateboards og løbecykler, som du kan se her:https://www.lirumlarumleg.dk/collections/bornecyklerhttps://www.lirumlarumleg.dk/collections/rulleskojter https://www.lirumlarumleg.dk/collections/skateboards

Pynt et fint påskebord 

Sidst men ikke mindst, tag børnene under armen og pynt et smukt påskebord til familien. Vi har det fineste, herlige pynt fra Meri Meri, som altid leverer smukke og sjove tallerkener, krus, servietter og meget mere der kan pynte så flot på påskebordet. Børnene vil elske det. Se det fine pynt her: 

https://www.lirumlarumleg.dk/collections/meri-meri-easter-paskepynt 

Og så skal der selvfølgelig også smukke forårsblomster på bordet. 

Glædelig påske til Jer alle fra alle os, 

Lirumlarumleg






få inspiration