Spar 20% på alle ikke nedsatte varer. Brug koden HURRA18

0

Din kurv er tom

maj 19, 2022

Sommeren banker stille og roligt på og vi kan næsten ikke vente. Vores shoper fuld af udstyr til strandturen og til vand leg i haven. Baderinge, badebassiner, badeveste, svømmefødder, strandlegetøj, parasoller, solbriller og meget mere. Der er lagt op til en sjov, farverig og sikker tur på stranden både for store og små børn.

Hvis du ikke allerede kender mærkerne, skal du se Liewood, Kongessløjd, Petite Pommes, Sunny Life, Scrunch, quut, b toys med flere. Alle mærkerne har mange fine, sjove og lækre produkter til en forhåbentlig solrig sommer. 

Vi har lavet en fin guide til vandleg for børn, hvor du kan finde lige det udstyr der passer til dit barns alder. Du se guiden her: https://www.lirumlarumleg.dk/pages/guide-til-vandleg-med-born-hvad-skal-jeg-bruge

Baderinge og badevinger 

Hos Lirum Larum Leg har vi et stort udvalg af fine og farverige baderinge og badevinger, fra mange lækre mærker som Konges Sløjd, Liewood, Petites Pommes og Sunnylife. Gør turen til stranden og poolferien til en ren fest for store og små børn, med en glimtende badering eller et mangefarvet confettiprint. Til de mindste og nyeste svømmere, finder I hos os badevinger med søde og sjove figurer og farver, som gør det til en leg at skulle lære at begå sig ved vandet. En badering med en sjov figur, så man kan lege havfrue, musling eller måske en farlig haj, er en oplagt feriegave, til en lille vandhund du har kær.

Bliv klar til leg og masser af sjov i swimmingpoolen eller ved stranden, med disse fine, nye badevinger fra Petites Pommes. Badevingerne er fremstillet i PVC fri for giftige stofffer, og har indvendige syninger. Passer til børn fra 2-6 år og vægt 15-30 kg. Et populært produkt til børn som skal vænnes til vand, og som endnu ikke helt har lært at svømme selv. 

Vi forhandler desuden mange forskellige, fine badevinger fra Kongessløjd.

 

Badebassiner 

 

Essensen af sommer er dage hvor med solskin, hvor man mest af alt kan blive kølet af i vand. Og derfor har vi et bredt udvalg af badebassiner både til baby og til det lidt større barn.

Med denne fine babypool fra Liewood nedenfor, er der lagt op til masser af sjov og leg med vandpjaskeri. Badebassinet er fremstillet i 100% PVC og fås i flere flotte udgaver. Måler Ø: 80 x H: 20 cm.  Er velegnet til de lidt mindre børn. Kan rumme ca. 43 liter. 

Nye super flotte badebassiner fra Petit Pommes til leg og vandpjaskeri. Badebassinet måler Ø: 162 x H: 45 cm og har 2 oppustelige søjler der danner kant. Er fremstillet i PVC - 100% fri for phthalater. Fra 6 år. Fås i flere fine farver 

Svømmefødder

Bliv klar til sommer og masser af sjov i vandet, med silikone svømmefødder fra Liewood. Svømmefødderne er særligt givende for børn, som ønsker at snorkle omkring og ikke mindst få ekstra fremdrift, når de svømmer. Sålerne er med præget mønster som efterlader maritime figurer i sandet. Er nemme at tage af og på. Fås i flere flotte farver i str. 27-29, 30-32 og 33-35.

Svømmeveste

Konges Sløjd svømmevest er velegnet til, når de mindre børn er i vandet, og så de kan føle sig trygge. Svømmevesten lukkes med lynlås og har flydeelementer såvel foran som på ryggen. Vesten har en rem, der skal gå mellem benene, så barnet ikke kan glide ud af vesten. Er fremstillet af neopren og polyester. Fås i str. 1-2, 2-4 og 4-6 år. 

Sol parasol

Vi har fået denne super flotte sol parasol i retro design fra Konges Sløjd, med små fine frynser. Et musthave til varme dage på stranden, altanen eller i haven. Parasollen er fremstillet i 100% genanvendt PET samt træ og aluminium, og kan tippes alt efter hvor man ønsker skygge. Måler: L: 180 x Ø: 160 cm og er overfladebehandlet så den er vandafvisende over har  UPD50+ solbeskyttelse. Leveres i taske og vejer 3 kg. ( måler sammenfoldet 113 x 13 cm) Mål: 180 x 160 cm

 

Strandlegetøj 

Ingen strandtur uden strandlegetøj og det har vi heldigvis MASSER af. 

Fra Liewood kan du få flotte sæt med sand- og strandlegetøj, som består af spand, skovl og 4 sandforme udformet i blød silikone. Et rigtig fint sæt til timevis af leg i sandkassen eller på stranden. Måler: spand 14 x 15 cm. Fra 3 år. Fås i forskellige farve kombinationer.

Liewood er også kommet med en flot vandkande samt spande fremstillet i silikone der er blød og bøjelig for de små at lege med. Et musthave til sandkassen, leg i haven eller dage på stranden. Vandkanden måler 18x11 cm og fås i flere skønne farver. 

Kongessløjd har noget super fint sand- og strandlegetøj (beach set), som består af spand, skovl, si og 2 sandforme, fremstillet i tritan. Legetøjet er af høj kvalitet og meget modstandsdygtig.

For andet legetøj til sand og vand skal du tjekke det prisvindende mærke Quut

Badekåber og ponchoer 

En fin badekåbe eller badeponcho er skøn at liste i om morgenen, efter badet og på stranden. Vi har et stort udvalg af de sødeste badeponchoer og lækre badekåber. Badekåberne kan fås i flere forskellige størrelser, så både det lille og det store barn kan putte sig i de dejlige badekåber. Mange af vores badekåber og badeponchoer er i økologisk bomuld, så du trygt kan putte dit barn i de bløde materialer efter et dejligt, varmt bad. Vælg mellem helt klassiske badekåber, eller se vores store udvalg af søde badekåber med ører, dinosaur takker og nuttede ansigter. Se de mange forskellige modeller herunder.

Håber I får den bedste tur på stranden eller de bedste ture. 

De kærligeste sommer hilsner, 

Lirumlarumleg

 

 

 

 

 

 


få inspiration