Spar 20% på alle ikke nedsatte varer. Brug koden HURRA18

0

Din kurv er tom

marts 29, 2022

Det er en stor ting at få sin første skoletaske. Hvem husker ikke sin egen første skoletaske? Den skal selvfølgelig være i barnets smag, men lige så vigtigt er det at den sidder rigtigt på ryggen, så barnet ikke få ondt. I de første år er der måske ikke så mange bøger i tasken, men senere hen kan bøger, computer, madpakke etc. godt veje en del. 

Vi har mange forskellige skoletasker til enhver smag. Her vil vi vise nogle af de forskellige fine mærker, vi har på shoppen. 

Som noget helt nyt her hos Lirumlarumleg.dk har vi fået det belgiske high end mærke Jeune Premier i hus. Historien bag Jeune Premier er, at parret Bruno og Hélène ikke kunne finde den perfekte taske til deres 2-årige søn Ralph. Derfor besluttede Hélène sig for at designe en selv, og dette blev startskuddet til virksomheden, der så dagens lys i 2012 og i dag er at finde i 37 lande verden over. Det eftertragtede brand er kendt for flotte, iøjenfaldende og ikke mindst slidstærke tasker, fyldt med flotte detaljer. Hos Lirumlarumleg.dkfinder du både skoletasker og rygsække samt madkasser og drikkedunke, der matcher i farver, stil og tema. 

Alle tasker er af 900 D polyester med teflonbelægning, som har en speciel vævning og styrke, der ikke alene gør dem robuste og giver lang holdbarhed, men som samtidigt er vandafvisende. Penalhuse er af samme kvalitet dog uden teflonbelægning. En del af deres tasker er almindelige rygsække, mens andre skiller sig ud ved at være ergonomiske skoletasker, fordi de har hoftespænder ( som vandrerygsække), der reducerer belastningen på ryggen med 50%. Nogle af taskerne/penalhusende har præget applikationer og andre har broderier.

Deres madkasser og drikkedunke er i rustfrit stål og man kan tilkøbe brede elastikker med søde motiver, til at holde madkassen helt tæt med. De fås med motiver som matcher til skoletasker og penalhuse. 

 

 

Alle de fine ting fra Jeune Premier kommer på shoppen i næste uge, så hold godt øje ;-)

Sådan måler du dit barns ryg

Det at vælge enskoletaske som både passer i størrelse og opfylder barnets behov er vigtigt, og vi vil naturligvis gerne hjælpe dig på vej. Først og fremmest er det vigtigt at huske, at vi alle jo kommer i forskellige højder, så det er en god ide at måle dit barns ryg. 

Taskens højde skal være ca. lige så lang som barnets ryg. Mål fra skuldrene til den nederste del af lænden. Tasken må ikke gå ned over halebenet. Tasken skal desuden være ca. samme bredde som barnets ryg. 

Børnehave- og tur taske til de 3-4 årige børn

Disse tasker passer til børn i børnehavealderen og fungerer godt som turtaske når barnet skal på udflugt.

De to ovenfor viste tasker er fra fine Kongessløjd. De har begge vandafvisende overflader fra Konges Sløjd. De er velegnede som tur rygsække til vuggestue- og børnehavebarnet, til at rumme madkasse, drikkedunk og evt. lidt legetøj. Rygsækken er fremstillet i 100% polyester. Der er regulerbare stropper, som kan tilpasses, så rygsækken sidder godt på barnet. Mål 34x35,5x10,5cm.

 

Her ses en lille rygsæk fra det cool mærke Herschel. En praktisk og alsidig rygsæk, som passer til børn i vuggestue eller børnehave. Tasken er i et funktionelt design, og er fremstillet i polyester i vævet kvalitet. Rygsækken består af et stort rum m. navnefelt samt en forlomme med lynlås til små nips. Rygsækken har vatterede stropper og brystrem, som kan justeres så rygsækken sidder godt på barnet. Rygsækken har 9 liters rumfang. Mål H33xB24xD9 cm. 

Se alle vores fine rygsække til de 3-4 årige børn her:

https://www.lirumlarumleg.dk/collections/skoletasker/age3-4-ar?sort_by=title-ascending 

Den første skoletaske til de 5-8 årige børn 

Her nogle eksempler på tasker til børn, som netop er, eller skal til at begynde i skole.

Flotte Retreat rygsæk fra Herschel, der er en forenklet version af den klassiske 'Little America' model. En meget populær rygsæk til børn, som forener moderne funktionalitet med "bjergbestigerstil". En super flot rygsæk med rundskåret klap og lækre detaljer, der er velegnet til skolebrug. Rygsækken er i polyester med detaljer af imiteret læder.

Rygsækken har indvendig 15 tommer laptoprum, et hovedrum med snørelukning i toppen, indvendig medielomme med høretelefonudgang, forstærket bund, mindre forlomme med klassisk Herschel logo samt magnetisk lukning. De brede justérbare skulderstropper og den faste rygpolstring, sikrer at rygsækken sidder godt på barnet. Er foret med rød- og hvidstribet stof, som Herschel er kendt for. Tasken har 19.5 liters rumfang. 

De super fine Herschel taskerpå billedet er i et slankt design med skjult lomme og magnetlukning. En tidløs og alsidig rygsæk, som kan anvendes til skolebørn på de yngste årgange. Tasken er fremstillet i polyester af genanvendte drikkeflasker og tekstilrester og har et stort rum og smalle justerbare stropper. Taskerne måler 35,5x32x13cm.

Du kan få et overblik over de forskellige Herschel taskers funktioner ved at kigge på dette skema https://cdn.shopify.com/s/files/1/0192/2956/files/Herschel_skoletaske_skema.pdf?4045

Skoletasker og rygsække til de 10-14 årige børn

Denne taske passer til de store skolebørn og faktisk også til en del voksne. 

Flot Retreat rygsæk fra Herschel, der er en forenklet version af den klassiske "Little America" model. En meget populær rygsæk til børn, som forener moderne funktionalitet med "bjergbestigerstil". En super flot rygsæk med rundskåret klap og lækre detaljer, der er velegnet til skolebrug. Rygsækken er i polyester med detaljer af imiteret læder.

Rygsækken har indvendig 15 tommer laptoprum, et hovedrum med snørelukning i toppen, indvendig medielomme med høretelefonudgang, forstærket bund, mindre forlomme med klassisk Herschel logo samt magnetisk lukning. De brede justérbare skulderstropper og den faste rygpolstring, sikrer at rygsækken sidder godt på barnet. Er foret med rød- og hvidstribet stof, som Herschel er kendt for.

19.5 liters rumfang.

Mål: H: 43 x B: 30 x D: 14.6 cm

Materiale: Polyester, imiteret læder

Little America rygsækken fra Herschel med den store lomme foran er en af de mest populære typer af rygsække til børn, som forener moderne funktionalitet med "bjergbestigerstil". En super flot rygsæk med mange lækre detaljer. Rygsækken, som er perfekt til skolebrug, er fremstillet i polyester i Herschels signaturstof med detaljer af imiteret læder.

I rygsækken er der 15 tommer laptoprum, forlomme med klap, der skjuler lynlås og nøgleclips, indvendig medielomme med udgang til høretelefoner, snørelukning af hovedrum samt magnetisk lukning.De brede og justérbare skulderstropper og den ventilerede rygpolstring sikrer, at rygsækken sidder godt på barnet. Er foret med det rød- og hvidstribede stof, som Herschel er kendt for. 

Tasken har 25 L rumfang. 

Mål: H: 50 x B: 29 x D: 18 cm Materiale: Polyester, imiteret læder

Her var nogle eksempler på skoletasker til de forskellige aldre. Vi har jo også en masse fine penalhuse, madkasser, drikkedunke og alt hvad du ellers står og mangler til skolestart på Lirumlarumleg.dk .

De kærligste hilsner, 

Lirumlarumleg

 

 

 

 

 

 

 

 


få inspiration