Spar 20% på alle ikke nedsatte varer. Brug koden HURRA18

0

Din kurv er tom

april 07, 2022

Hvad giver man til barnedåb eller navngivningsfest?
Vi har mange års erfaring med at finde gode dåbsgaver i høj kvalitet, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave til det lille dåbsbarn.

De fleste vil gerne give en rigtig fin gave til den lille ny - en gave som kan holde længe eller resten af livet. Men selvfølgelig har vi alle forskellige gave budgetter og for flere betyder det også noget hvor tæt knyttet, man er til barnet. 

På vores hjemmeside Lirumlarumleg.dk  har vi en gaveguide, hvor man indstiller køn og pris og derefter kan få ideer til sjovt og stimulerende legetøj, lækkert baby udstyr samt de helt klassiske dåbsgaver, som kan følge barnet hele livet. 

 

Ideer til de mindre gaver

Bøger - alle elsker en god historie, og dem er der mange af i vores store udvalg af børnebøger. Findes der noget mere hyggeligt end at krybe sammen i sofaen med tæpper og en bog fyldt med eventyr og andre gode historier? En godnathistorie eller en lille sang er også en rar måde at runde dagen af på. Vi har et stort udvalg af både de klassiske børnebøgerog en masse nye gode bøger til store og små børn fra blandt andre Carlsen. En rigtig god gaveide.

En anden ide kunne være de fine træklodser fra Konges Sløjd, med fine motiver af tal og dyr. Flot klassisk legetøj med substans, som styrker barnets fantasi, motorik og ordforråd. 

Eller en sikker gave vinder - barnets 'nye bedste ven'. En super blød kaninbamse fra det lækre mærke Jellycat. Bamsen er super blød og dejlig at putte med for barnet, når det skal sove eller trøstes. Vi har et kæmpe udvalg af forskellige super fine bamser fra Jellycat hos Lirumlarumleg.dk.

Ideer til de mellemstore gaver

Vi har et kæmpe udvalg af flot sengetøjtil både store og små. Økologisk sengetøj er et sikkert valg for god kvalitet. Vi har sengetøj i både baby størrelser og junior størrelser i vores sortiment. Alle sættene finder du i flere flotte farver og motiver, samt fra flere leverandører. Uanset hvilket sengesæt du vælger her hos os, er det af høj kvalitet, og det meste af vores sengetøjer økologisk og altid lækkert blødt mod huden. Et godt eksempel er vores eget mærke Lirumlarumleg Mini, som er sengetøj i de smukkeste Liberty stoffer.

En anden god ide til gave i den mellemstore kategori er de smukke luftballoner fra Authentic models, som er en af vores klassikere. De pynter i ethvert børneværelse. 

Mange vil også elske et fint fødselsdags tog, som kan pynte på fødselsdagsbordet i de første mange år i barnets liv. Kongessløjd har lavet de fineste fødselsdags tog, som er fremstillet i et stenmateriale. I de enkelte vogne, kan man sætte lys eller tal. 

Vi har mange gave muligheder indenfor babyudstyr fra mærker som bla. Kongessløjd, CamCam og Liewood. Det kunne være spise sæt, puslepuder, pusleunderlag, sengerande, badekåber etc. Masser af fine muligheder som vil skabe glæde hos de nybagte forældre. 

Ideer til de større gaver

Vi har de finest gå-scootere fra Ambosstoysi smukke farver inspireret af gamle italienske scootere. Gå- scooteren er af høj kvalitet og kan derfor holde i mange år. Optimal til alderen 1-5 år.  En god ide til en flot gave.

En anden fin ide kunne være en løbecykel fra BobbinEn løbecykel er et af de bedste værktøjer til at træne dit barns balance, og er for mange forældre en uundværlig del af hverdagen,da det hjælper dit barn med at komme hurtigt frem, og samtidig træner det barnet til at køre på en rigtig cykel senere hen. Findes i flere flotte farver og med den sødeste flettede kurv foran som kan gemme på yndlingsbamsen, en flot sten der er fundet på vejen eller den lille rygsæk fra vuggestuen eller børnehaven. Du kan se vores store udvalg i løbecyker og cykler til børn her.

Fra det fine mærke Liewood har vi lige fået de fineste gå- og trækvogne. Den lille trækvogn i træ fra Liewood, kan underholde og indbyde til mange timers sjov og leg, når dit barn tager yndlingslegetøjet med på eventyr. Hjulene og håndtaget på vognen gør den nemt, at manøvrere rundt i hjemmet. 

Den klassiske gåvogner til de mindste, der hjælper barnet med at tage de første vaklende skridt. Gåvognen kan bruges fra 1 år og frem efter, og er fremstillet af birketræ og krydsfinér, og har et lille lad, hvorpå der kan lægges legetøj og bamser, som skal med på tur. 

De klassiske ideer til gaver

En rigtig fin og klassisk ide til en gave kunne være den smukke sølvske til de mindste fra Konges Sløjd udformet med et lille kløver motiv. En rigtig fin gaveide til barnedåb, som er noget helt særligt at starte på. Er fremstillet af 925 ren sølv

En klassiker hos Lirumlarumleg.dk er de flotte metal gåbilerfra Vilac. Super flot gave som vil vække glæde hos de mindste og som samtidigt pynter fint på børneværelset. 

En super fin og klassisk gave kunne også være bogen 'Mine første år, Minder & Gemmer' er en unik scrapbog fra Specialday, til de særlige øjeblikke fra babys første tid, som man skal huske at skrive ned, inden tiden flyver væk med dem. Hvordan føles det, når I første gang ser det lille hjerte slå? Når boblerne i maven bliver til små, blide spark, og når tiden er gået og terminen er nået? Hvad er barnets første ord, navnet på yndlingsbamsen og titlen på den bog, I elsker at læse sammen? Albummeter fyldt med relevante spørgsmål om alt fra graviditeten, babys første tid, personlighed, traditioner i familien m.m. og giver mulighed for at notere alle tankerne omkring den altoverskyggende kærlighed, der vokser i takt med barnet. I udfyldt stand bliver "Mine første år - Minder og Gemmer" en mindeværdig skattekiste af ord og billeder, der vil blive værdsæt mange år frem. I dette album er det muligt at indsætte billeder, armbånd fra hospitalet, søde kort og hilsner, den første tegning og meget meget mere. Albummet har smart ringbindsfunktion, hvor det er muligt at tilkøbe ekstra sider, fotolommer og plastiklommer, hvis behovet opstår. En oplagt gaveidé til graviditet, nybagte forældre eller barnedåb. Fås i udgave til både piger eller drenge. 

Vi håber, I er blevet lidt kloger, hvilken gave I skal give til den lille ny. Men ellers anbefaler vi, at I prøver vores gaveguideLirumlarumleg.dk.

Alt det bedste, 

Lirumlarumleg

 

 

 

 


få inspiration