0

Din kurv er tom

Find den helt rigtige gave til navngivning eller barnedåb

Find den helt rigtige gave til navngivning eller barnedåb

april 07, 2022

Hvad giver man til barnedåb eller navngivningsfest? Vi har mange års erfaring med at finde gode dåbsgaver i høj kvalitet, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave til det lille dåbsbarn. De fleste vil gerne give en rigtig fin gave til den lille ny - en gave som kan holde længe eller resten af livet. Men selvfølgelig har vi alle forskellige gave budgetter og for flere betyder det også noget hvor tæt knyttet, man er til barnet.  På vores hjemmeside Lirumlarumleg.dk ...
Læs mere
Pynt op til din fest og børnefødselsdag!

Pynt op til din fest og børnefødselsdag!

februar 09, 2022

Der sker ren magi, når man holder fest. Uanset alder fyldes rummet med varme og sjov. Gør festen ekstra eventyrlig med det fineste pynt. Børn synes, det er sjovt at tematisere fødseldagen. Det kunne være et cirkustema, eller temaer som dino, mexicansk, havfrue, cowboy, space - you name it. Det tager tid, men er mange glade børn værd. Hos Lirumlarumleg.dk har vi et stort udvalg af festpynt.
Læs mere
Lyt, leg og bliv klogere!

Lyt, leg og bliv klogere!

marts 20, 2018

Læs om hvordan leg med dukker hjælper dit barn med at tilegne sig sociale færdigheder og få konkrete tips til, hvordan du nemt sætter gang i rollelegen, som gør dig og dit barn klogere på hinanden.
Læs mere

Hoppebolde æg fra Keycraft

marts 26, 2015

Sjove hoppebolde æg fra Keycraft - en god aprilsnar på påskebordet.
Læs mere

få inspiration