0

Din kurv er tom

Levering og fragtpriser

Vær opmærksom på, at vi sender almindelige pakker med GLS der ikke leverer pakker i weekenden og på helligdage. Varer bestilt torsdag efter kl.12 og fredag før kl.12, leveres førstkommende mandag.
Vi er lagerførende i alle de varer du finder på vores hjemmeside, dog undtaget enkelte møbler, der sendes direkte fra vores leverandør, dette kan forlænge leveringstidspunktet - info herom står i varebeskrivelsen under det valgte produkt. Det kan forekomme, at enkelte varer er udsolgt og der vil være ekstra leveringstid. I så fald vil vi kontakte dig. Du kan se lagerstatus under hvert enkelt produkt.

Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato er du velkommen til at skrive det under "kommentarer", så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at få dem frem til ønskede dato.

For at gøre det så fleksibelt for dig som muligt, kan du vælge mellem flere forskellige forsendelsesmetoder:

Levering til GLS pakke shop kr. 39,- (Fri fragt ved køb over kr. 999,-)
Levering til Bring udleveringssted kr. 39,- (Fri fragt ved køb over kr. 999,-)
Levering til erhvervsadresse kr. 39,- (Fri fragt ved køb over kr. 999,-)
Levering til privatadresse kr. 49,-
Levering med Danske Fragtmænd kr. 80,- (Fri fragt ved køb over kr. 4999,-)
  Afhent din ordre på vores lager i Hornbæk kr. 0,- vi holder åbent man-tor fra kl. 9.00-15.30 og fredag fra kl. 9.00-15.00. I weekenden og på helligdage holder vi fri. 


  GLS PakkeShop:
  Få pakken sendt med GLS og hent din pakke i en af de mere end 1000 Pakke Shops. Du vælger selv den Pakke Shop som passer dig bedst. Når pakken er på vej til den Pakke Shop du har valgt, modtager du en e-mail og evt. en SMS om at din pakke er på vej til shoppen. Medbring pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken. Du finder GLS Pakke Shops hos udvalgte tankstationer, døgnkiosker og supermarkeder i Danmark. Du vælger selv hvor du vil hente din pakke og hvornår på dagen du vil hente den.

  Privatpakke og erhvervsadresse:Levering af erhvervs- og privatpakker sker med GLS på hverdage ml kl 8.00-16.00. Såfremt du ikke er hjemme til at modtage pakken, bliver pakken taget med og vil i stedet blive leveret i en pakkeshop, hvor pakken kan afhentes. GLS lægger en seddel i postkassen og sender dig en SMS med hvor pakken skal hentes.

  Hvis du ønsker det, kan GLS stille pakken på et aftalt sted. Der skal skal blot udstedes en engangsfuldmagt ved at følge dette link: https://gls-group.eu/DK/da/engangsfuldmagt. Du skal blot bruge dit pakke/sporingsnummer - det får du på mail/sms EFTER  vi har pakket/scannet din ordre. Pakkenummeret SKAL stå på den seddel der sættes på døren, ellers må GLS ikke stille pakken. Det er IKKE nok at skrive det i kommentarfeltet når du lægger din ordre.

  Levering til ikke brofaste øer fx Anholt, Bornholm og Læsø: 2-3 hverdage

  Danske fragtmænd: Møbler og andre tunge varer leveres med Danske Fragtmænd inden for 1-3 hverdage, samt inden for Danmarks grænser. Vi kontakter dig for at aftale nærmere mht. leveringsdagen. Leveringen sker mellem kl. 8:00 og kl. 16:00 på hverdage. Din ordre bliver leveret til kantsten eller gadeplan, og vil ikke blive båret ind på din leveringsadresse. Dette gælder også ved aftale om "må stilles". Du står selv for bortskaffelse af paller, og anden emballage i forbindelse med levering.

  Afhentning: Afhent dine varer på vores lager i Hornbæk. Så sparer du portoen. Bestilling og betaling SKAL foretages via hjemmesiden på normalvis. Vi kontakter dig når varerne er klar til afhentning.

  Vores lager er åbent for afhentning således:
  Man-tor fra kl. 9-15.30 og fredag fra kl. 9-15. I weekender og på helligdage holder vi fri.
  Adressen er: Engholmvej 16, 3100 Hornbæk.

  Forsendelser til udlandet: Vi sender gerne din pakke til udlandet. Fragtprisen er svarende til den faktiske pris det koster os at sende din pakke og vil derfor være individuel. Når du bestiller vil vi opkræve et min. beløb for forsendelsen, beregnet ud fra det land der sendes til - beløbet dækker en forsendelse på op til 5 kg. Hvis pakkens vægt/volumen overstiger dette min. beløb, vil vi kontakte dig med en merpris, som skal godkendes inden vi sender din ordre. Forsendelser til udlandet bliver sendt med GLS og udleveres af de respektive samarbejdspartnere i de forskellige lande. Pakker til Grønland og Færøerne sendes med skib, medmindre andet aftales. 

  Er du bosiddende udenfor EU, vil vi tilbageføre momsen på din ordre senest et par hverdage efter afsendelsen af din pakke. Men du skal selv stå for afregning af told, moms og evt lokale skatter, når pakken afhentes hos GLS. Lirum Larum Leg har intet med dette at gøre.

  Har du spørgsmål til forsendelser til udlandet eller en pakkes vægt - så kontakt os på kundeservice@lirumlarumleg.dk - så vil vi hjælpe dig.

  Track & Trace: Når din pakke er afsendt fra Lirum Larum Leg sender vi dig et Track & Trace nr. så du kan følge din pakke. Det er også det nr. du skal bruge, hvis du ikke er hjemme når GLS kommer og du skal afhente din pakke i en pakkeshop. Blot medbring nummeret og billedlegitimation. Hvis du ikke har modtaget en mail med et track & trace nr. inden for et par dage efter ordreafgivelse, bedes du tjekke om mailen kan være havnet i dit spam-filter.

  Uafhentede pakker: 
  Ikke afhentede pakker, der kommer retur, pålægges et gebyr på kr. 39,-. for fragt . Det resterende beløb på ordren bliver sat tilbage på kortet der blev anvendt ved købet.


  få inspiration