PRODUKT   ANTAL PRIS
Fragt Kr. 39,00

I alt inkl. moms Kr. 39,00

Levering og fragtpriser

 
Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato er du velkommen til at skrive det under "kommentarer", så vil vi gøre alt hvad vi kan for at få dem frem til ønskede dato.
Vær opmærksom på at GLS ikke leverer pakker i weekenden og på helligdage, så varer bestilt torsdag efter kl. 12 og fredag leveres førstkommende mandag.
Vi er lagerførende i alle de varer du finder på vores hjemmeside. Dog kan det forekomme at enkelte varer er udsolgt og der vil være ekstra leveringstid. I så fald vil vi kontakte dig. Du kan se lagerstatus under hvert enkelt produkt. Vi tager forbehold for fejl i lagerstatus.

For at gøre det så fleksibelt for dig som muligt, kan du vælge mellem flere forskellige forsendelsesmetoder.
Levering til GLS pakke shop kr. 39,- (Fri fragt ved køb over kr. 999,-)
Levering til erhvervsadresse kr. 39,- (Fri fragt ved køb over kr. 999,-)
Levering til privatadresse kr. 49,-
Levering med Danske Fragtmænd kr. 80,- (Fri fragt ved køb over kr. 4999,-)
Afhent din ordre på vores lager i Hornbæk kr. 0,- vi holder åbent alle hverdage mellem 9-15:30

GLS pakke shop:
Få pakken sendt med GLS og hent din pakke i en af de mere end 1000 Pakke Shops. Du vælger selv den Pakke Shop som passer dig bedst. Når pakken er på vej til den Pakke Shop du har valgt, modtager du en e-mail og evt. en SMS om at din pakke er på vej til shoppen. Medbring pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken. Du finder GLS Pakke Shops hos udvalgte tankstationer, døgnkiosker og supermarkeder i Danmark. Du vælger selv hvor du vil hente din pakke og hvornår på dagen du vil hente den.
Erhvervsadresse: Få leveret pakken til din arbejdsplads og spar turen til posthuset. Levering sker med GLS.
Privatpakke: Levering som privatpakke sker med GLS. Såfremt du ikke er hjemme til at modtage pakken, skal den afhentes i nærmeste pakkeshop. GLS sender dig en SMS med hvor pakken skal hentes.
Danske fragtmænd: Møbler og andre tunge varer leveres med Danske Fragmænd inden for 1-3 hverdage. Vi kontakter dig for at aftale nærmere mht. leveringsdagen. Leveringen sker mellem kl. 8:00 og kl. 16:00 på hverdage.
Afhentning: Afhent dine varer på vores lager i Hornbæk. Så sparer du portoen.
Bestilling og betaling SKAL foretages via hjemmesiden på normalvis. Vi kontakter dig når varerne er klar til afhentning. Varerne kan afhentes alle hverdage mellem 9-15:30. Adressen er: Engholmvej 16, 3100 Hornbæk.

Forsendelser til udlandet: Ved alle forsendelser til Grønland, Færøerne og lande i Europa pålægges DKR 175,- til dækning af forsendelsesomkostninger på pakker op til 5 kg. Ved pakker over 5 kg. pålægges et beløb pr. kg (efter de 5 kg.). Har du spørgsmål til forsendelser til udlandet eller en pakkes vægt - så kontakt os på kundeservice@lirumlarumleg.dk  - så vil vi hjælpe dig.

Track & Trace: Når din pakke er afsendt fra Lirum Larum Leg sender vi dig et Track & Trace nr. så du kan følge din pakke. Det er også det nr. du skal bruge, hvis du ikke er hjemme når GLS kommer og du skal afhente din pakke i en pakkeshop. Blot medbring nummeret og billedlegitimation. Hvis du ikke har modtaget en mail med et track & trace nr. inden for et par dage efter ordreafgivelse, bedes du tjekke om mailen kan være havnet i dit spam-filter.