Levering fra kun 19,- 

0

Din kurv er tom

Levering og fragtpriser

 

Vær opmærksom på, at vi sender almindelige pakker med GLS der ikke leverer pakker i weekenden og på helligdage. Varer bestilt torsdag efter kl.12 og fredag før kl.12, leveres førstkommende mandag. Bemærk! under udsalg og kampagner, vil leveringstiden være længere. Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato er du velkommen til at skrive det under "kommentarer", så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at få dem frem til ønskede dato.

Vi er lagerførende i alle de varer du finder på vores hjemmeside, dog undtaget enkelte møbler, der sendes direkte fra vores leverandør, dette kan forlænge leveringstidspunktet - info herom står i varebeskrivelsen under det valgte produkt. Det kan forekomme, at enkelte varer er udsolgt og der vil være ekstra leveringstid. I så fald vil vi kontakte dig. Du kan se lagerstatus under hvert enkelt produkt.

For at gøre det så fleksibelt for dig som muligt, kan du vælge mellem flere forskellige forsendelsesmetoder:
Levering til GLS pakke shop kr. 39,- (Fri fragt ved køb over kr. 999,-)
Levering til Bring udleveringssted kr. 39,- (Fri fragt ved køb over kr. 999,-)
Levering til erhvervsadresse kr. 39,- (Fri fragt ved køb over kr. 999,-)
Levering til privatadresse kr. 49,-
Levering med Danske Fragtmænd kr. 80,- (Fri fragt ved køb over kr. 4999,-)
Afhent din ordre på vores lager i Hornbæk kr. 0,- se åbningstider nedenfor

 

Privatpakke og erhvervsadresse:

OBS! lav en midlertidig fuldmagt til GLS hjemmeleveringer her

Levering af privat- og erhvervspakker sker med GLS på hverdage ml. kl. 8:00 -16:00. GLS sender en sms/mail med besked om i hvilket tidsrum pakken forventes leveret. Det gør de til den sms/mailadresse du har oplyst på ordren. Såfremt du ikke er hjemme til at modtage pakken, kan du via mailen fra GLS omdirigere/give tilladelse til at stille pakken. Du kan ikke skrive det i kommentarfeltet, når du lægger din ordre. Hvis ikke du er hjemme og ikke når at omdirigere/give tilladelse til at stille pakken, bliver den taget med og vil i stedet blive leveret i en pakkeshop, hvor pakken kan afhentes indenfor 10 hverdage. GLS lægger enten en seddel i postkassen eller sender dig en SMS med hvor pakken skal hentes.

Levering til ikke brofaste øer fx Anholt, Bornholm og Læsø: 2-3 hverdage

Danske fragtmænd: Møbler og andre tunge varer leveres med Danske Fragtmænd inden for Danmarks grænser. Vi kontakter dig for at aftale nærmere mht. leveringsdagen. Leveringen sker mellem kl. 8:00 og kl. 16:00 på hverdage. Din ordre bliver leveret til kantsten eller gadeplan, og vil ikke blive båret ind på din leveringsadresse. Dette gælder også ved aftale om "må stilles". Du står selv for bortskaffelse af paller, og anden emballage i forbindelse med levering.

Afhentning: Afhent dine varer ved varemodtagelsen på vores lager i Hornbæk. Så sparer du portoen. Bestilling og betaling SKAL foretages via hjemmesiden på normalvis. Vi kontakter dig når varerne er klar til afhentning. Vores lager ligger på Engholmvej 16, 3100 Hornbæk og der er åbent for afhentning således:

Man-torsdag kl. 9-15.30
Fredag kl. 9-15
I weekender og på helligdage lukket
 
Forsendelser til udlandet:

Vi sender gerne din pakke til udlandet. Fragtprisen er forskellig fra land til land og vil fremgå på hjemmesiden, efter du har lagt varer i din kurv, går mod betaling og er ved ”leveringsmetode”. 

Vores tilbud om fri fragt gælder IKKE på ordrer der sendes til udlandet. Vi sender ikke møbler o.a der skal leveres med fragtmand til udlandet.

Alle forsendelser til udlandet bliver sendt med GLS og udleveres af de respektive samarbejdspartnere i de forskellige lande. Pakker til Grønland og Færøerne sendes med skib, medmindre andet aftales. 

Moms:

Er du bosiddende udenfor EU, fratrækker vores shopsystem ikke dansk moms automatisk. Beløbet vil blive tilbageført manuelt til det kort du har anvendt ved købet. Det vil ske senest et par hverdage efter afsendelsen af din pakke. Hvis der i valgte modtagerland, opkræves ekstra told, moms og evt lokale skatter, skal du stå for afregning af dette. Lirum Larum Leg har intet med det at gøre. 

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@lirumlarumleg.dk - så vil vi hjælpe dig. 

Track & Trace: Når din pakke er afsendt fra Lirum Larum Leg sender vi dig et Track & Trace nr. så du kan følge din pakke. Det er også det nr. du skal bruge, hvis du ikke er hjemme når GLS kommer og du skal afhente din pakke i en pakkeshop. Blot medbring nummeret og billedlegitimation. Hvis du ikke har modtaget en mail med et track & trace nr. inden for et par dage efter ordreafgivelse, bedes du tjekke om mailen kan være havnet i dit spam-filter.

Uafhentede pakker:

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Ved returnering tillægges et gebyr for returfragt som p.t. er kr. 39,- for pakkeshop/erhvervspakke og kr. 49,- for levering til privat. Returfragten debiteres uanset pakkens størrelse eller antal varer. Det resterende beløb på ordren bliver sat tilbage på kortet der blev anvendt ved købet.
Er en pakke, uden at det skyldes Lirum Larum Legs egne forhold, kommet retur, f.eks. fordi du ikke har afhentet pakken i pakkeshoppen, og ønsker du fortsat varen leveret, er Lirum Larum Leg berettiget til at opkræve dig udgiften til genfremsendelse.

GLS PakkeShop: Få pakken sendt med GLS og hent din pakke i en af de mere end 1000 Pakke Shops. Du vælger selv den Pakke Shop som passer dig bedst. Når pakken er på vej til den Pakke Shop du har valgt, modtager du en e-mail og evt. en SMS om at din pakke er på vej til shoppen. Medbring pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken. Du finder GLS Pakke Shops hos udvalgte tankstationer, døgnkiosker og supermarkeder i Danmark. Du vælger selv hvor du vil hente din pakke og hvornår på dagen du vil hente den. OBS! Er der ikke plads til flere pakker i den valgte pakkeshop/udleveringssted, vil pakken blive leveret til nærmeste ledige pakkeshop/udleveringssted.få inspiration