Spar op til 50% på vores FØDSELSDAGSTILBUD

0

Din kurv er tom

februar 28, 2018

Det var kærlighed ved første blik, da vi i 2015 stødte på de fine hylder fra Up! Warsaw. Og det blev starten på et fantastisk samarbejde med Magdalena, som står bag den lille polske familievirksomhed, der laver flotte og fantasifulde hylder til børneværelset.

Alle hylder fra Up! Warsaw er håndlavede med økologisk, non-toxic vandbaseret maling. Virksomhedens motto er: Playing, design and function connected turns into fantasy and adventure for the kids”.

Hylderne er inspireret af minder fra barndommen. Om idéen bag de fine hylder siger Magdalena:

“Da min første datter, Alexandra, blev født, blev jeg på den ene side mor og voksen, og på den anden side følte jeg mig som et barn igen i hendes selskab. Et af de lykkeligste, mest spændende og ubekymrede øjeblikke i min barndom var den sommerferie, hvor et lille cirkus åbnede tæt på os. Jeg lavede en aftale med chefen om, at jeg hjalp med dyrene og i billetlugen i løbet af dagen, og efter forestillingen fik jeg lov til at ride på en pony i arenaen. Cirkussets verden - farverne, lyset, kostumerne og rekvisitterne - det var fantastisk og gjorde et stort indtryk på mig. Jeg ville give noget af det videre til min datter. Jeg ville have hende til at lege, sove og vågne op hver dag i sådan en magisk verden. Jeg kunne ikke finde nogle møbler, som rummede det, så jeg begyndte at lave dem selv. Jeg borede, savede, smedede og slap min barnlige fantasi løs. Mens jeg gjorde det, faldt det mig ind, at jeg kunne gøre det samme for andre også”.

De dekorative, finurlige og fantasifulde hylder er ikke kun til pynt, men også til leg. Alle hylderne har dele, der kan drejes på, og når der skal ryddes op hjemme hos Magdalena, bliver hylderne brugt til at gøre oprydningen til en sjov leg.  

“Selv når vi rydder op derhjemme, finder vi på eventyr. Efter at være tjekket ind, træder bamsen ind i cockpittet, tager sine bøger med ombord og flyver til Madagaskar. Dukker og dyr står på cirkustoget og rejser i løbet af natten videre til den næste by, hvor de slår teltet op og forbereder sig til forestillingen. Forberedelsen finder selvfølgelig sted i cirkusteltet, og dem, der har brug for hvile, stiger til himmels i den store luftballon. På den måde bliver selv oprydning sjov for børnene”, siger Magdalena.  

Lirum Larum Leg er den eneste forhandler af Up! Warzaw i Danmark, og vi er naturligvis utroligt glade for at have de flotte hylder i vores sortiment. Hvis du har fået lyst til et kig ind i Up! Warzaws fantasifulde og finurlige univers, finder du hylderne her.

 


få inspiration