Levering fra kun 29,-

0

Din kurv er tom

Black Friday info

HVIS DU VIL VÆRE HELT SIKKER PÅ AT FÅ DE STORE BLACK FRIDAY-RABATTER

Vi opdaterer, på selve Black Friday, løbende hjemmesiden med rabatter og du skal derfor være hurtigt ude, hvis du gerne vil have fingrene i de helt store rabatter på udvalgte produkter - for her vil der være et meget begrænset antal af tilbuddene og de gælder kun så længe lager haves. 

Varer i kurven er ikke reserverede

☞ Vær opmærksom på, at varen ikke bliver reserveret, når du lægger den i kurven. Det kan derfor ske, at varen er blevet udsolgt, når du kommer til kassen, så du skal gennemføre betalingen, for at sikre dig, at ordren bliver din.

Jeg har lavet en ordre for et par timer siden, men har glemt en vare. Kan I tilføje denne til min ordre?

Det er desværre ikke muligt at tilføje varer til en eksisterende ordre, da vi af sikkerhedsmæssige årsager, ikke ændre et beløb på en allerede godkendt betalingstransaktion. Derfor skal du lave en ny ordre.

Kan i sende flere ordrer sammen?

Heldigvis kan du vælge, at få flere ordrer sendt afsted sammen, så du slipper for at skulle betale for levering flere gange. Vi gør opmærksom på, at dette forudsætter, at din ordre endnu ikke er pakket og klar til afsendelse. Ønsker du at købe flere varer i løbet af dagen, skal du kontakte os, for at høre, om vi kan nå at stoppe din ordre. Hvis ordren ikke er afsendt, holder vi denne tilbage. Du kan herefter lave en ny ordre og skrive i bemærkningsfeltet, at ordren skal pakkes med dit første ordrenummer. Under leveringsmetode vælger du: Pakkes med ordrenummer: xxxx.

Værd at vide om tilbud på Black Friday

Alle Black Friday tilbud:
🎩  Gælder kun t.o.m. fredag d. 29. November 2019. 
🎩  Gælder så længe den nedsatte varer er på lager*
🎩  Gælder ikke med tilbagevirkende kraft
🎩  Rabatten kan ikke opnås efterfølgende på udsolgte varer.
*Der vil være tilbud hvor tilbudsprisen kun gælder på et begrænset antal af den givende vare.

 

Hvordan holder jeg mig opdateret på Black Friday tilbud hos Lirum Larum Leg? 
Vi kan love at har nogle lækre tilbud i vente. Du kan være med HELT fra start ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på denne side. Vi kan også anbefale at følge med på Facebook hvor der vi har en Black Friday overraskelse som vi løfter sløret for Mandag d. 25. November 2019.

Hvornår får jeg min pakke? 
Black Friday er en stor og travl dag, derfor vil du kunne opleve længere leveringstid end normalt, men bare rolig den får samme mængde kærlighed som altid. Vi sender din pakke inden for 4-5 hverdage

Priser i shoppen Black Friday

I forbindelse med Black Friday, kan vi desværre ikke tilbyde bagudrettet prisgaranti. Det betyder man ikke kan handle stort ind dagene op til Black Friday, for at sikre sig en given vare, og så bagefter bede om rabatten.

Kan jeg købe julegaver på Black Friday?
Ja ! 🤩 Vi bytter julegaver helt frem til 19. januar 2020.

Du kan hente vores standard fortrydelsesformular her og købe returfragt her.
☞ Læs mere om returnering her.

Kan jeg få mine ting pakket ind?
Hos Lirum Larum Leg pakker vi dine gaver ind helt gratis. Du vælger bare gratis indpakning og farven på papiret, når du lægger varen i kurven. For at sikre en hurtig leveringstid, vil det dog under BLACK FRIDAY IKKE være muligt, at vælge gaveindpakning på nedsatte varer, ligesom vi ikke tilbyder at pakke møbler ind.   

Hvordan kender jeg forskel på pakkerne, når de er pakket ind?
Når du køber flere indpakkede gaver samtidig, noterer vi varens nummer på bagsiden af båndets ene snip og på følgesedlen, så du nemt kan se, hvem gaverne er til.

Hvad gør jeg, hvis jeg har spørgsmål?
Pia, Cecilie og Louise sidder klar ved telefonerne på nummeret 70 26 98 90

Fredag d. 29. fra kl. 10.00 - 18.00
Lørdag  d. 30 fra 10.00 - 15.00
Søndag d. 1. fra 10.00 - 15.00

☞ Vi sidder klar på chatten i tidsrummet:

Torsdag d. 28. fra kl. 20:00-22:00

Du er også mere end velkommen til at skrive til os på kundeservice@lirumlarumleg.dk.

 

 

 

få inspiration