Vi holder sommerfest på shoppen - spar op til 50% lige her

0

Din kurv er tom

Banker dit hjerte for det samme? Så kan vi gøre en fantastisk forskel sammen!

Hver dag gør vi os oprigtigt umage for at hjælpe mødre, fædre, bedsteforældre, mostre, fætre, legeonkler, pædagoger, dig – ja, alle børns voksne – så en eneste ting bliver nem og overskuelig: Nemlig at skabe inspirerende rammer, hvor leg er kilde til hygge, sjov, nærvær og fordybelse. For os er det vigtige værdier i livet med børn.

om Lirum Larum Leg

Lirum Larum Leg blev grundlagt af Anja Lytzen en forårsdag i 2006. Siden begyndelsen har shoppen vundet flere priser og fået vokseværk. I dag findes Lirum Larum Leg både i Danmark og i Norge, og sammen med vores medarbejdere, kunder, leverandører, samarbejdspartnere, følgere og støtter glæder vi os hver dag over at være med til at gøre børnelivet eventyrligt!

Alle de ting til leg og indretning, du finder i shoppen, håndplukker vi rundt omkring i verden, så du kan fylde din verden med åndehuller. Alle vores illustrationer tegner Amalie i hånden på vores hyggelige hovedkontor i Hornbæk. Samme sted tager Mathilde alle vores billeder, når hun ikke er på foto-tur med en flok børn eller en pink flamingo under armen. Alle de tusindvis af pakker, som vi sender afsted, håndterer vi på vores lager i stueetagen – det er også her, vi selv pakker ind i tykt glanspapir og smukke sløjfer, når nogen skal have en gave. Lige ved siden af sidder vores kundeservice klar til at hjælpe, hvis du skal bytte, savner et råd, mangler en dims eller har et spørgsmål. En gang kørte en medarbejder endda til Fyn i sin egen bil, fordi en gave skulle nå frem! Vi elsker at have alting tæt på. For så kan vi bedst mærke, hvad der betyder noget for os – og for dig. 

få inspiration