Vi holder sommerfest på shoppen - spar op til 50% lige her

0

Din kurv er tom

Sponsorater

Vi er store fans af de Danske Hospitalsklovne. Vi synes, at de gør et fantastisk og prisværdigt arbejde for de indlagte børn på landets børneafdelinger. Der findes rigtig mange andre gode og velmenende støtteaktiviteter over hele landet. Men vi har desværre ikke mulighed for at støtte dem alle. Derfor har vi valgt at al vores støtte og vores sponsorater går udelukkende til de Danske Hospitalsklovne.  

Hvordan støtter vi?
Vi har i en årrække solgt klovnenæser til 20,- hvor beløbet går ubeskåret videre til Danske Hospitalsklovne og har efterhånden solgt adskillige tusinde næser. Du kan også være med til at støtte Danske Hospitalsklovne ved at bestille en rød klovnenæse her

Løb, grin og støt et godt formål
Siden 2012 har Lirum Larum Leg hvert år i juni måned afholdt Klovneløb i Hornbæk. Et hyggeligt løb for hele familien på 2 km. Vi løber for at røre os, for at have det sjovt og for at samle ind til de Danske Hospitalsklovne. Klovneløbet afholdes over hele landet og vi er lykkelige for den store opbakning vi har i Hornbæk, både fra lokale sponsorer men også fra alle de glade børn og voksne, som løber med år efter år. Vi glæder os til at se jer til Klovneløbet i Hornbæk. 


Man skal gøre det man er bedst til…
Foreningen Danske Hospitalsklovne gør kæmpe indsats for at skaffe midler så endnu flere børn kan få glæde af landets hospitalsklovne når de er indlagt. Foreningen får ingen offentlige midler og er dermed helt afhængig af donationer fra private, fonde eller virksomheder.  Hos Lirum Larum Leg er vi gode til, at pakke varer og få dem sendt af sted. Derfor har vi valgt at støtte Danske Hospitalsklovne med vores pakkefaciliteter, så kan de bruge al deres tid på at samle støttemidler ind og uddanne Hospitalsklovne osv. Det betyder, at når du bestiller et donationskort eller en af de mange flotte varer fra Danske Hospitalsklovne, så sørger vi for at de bliver pakket og sendt frem til dig. Se udvalget af varer, hvor beløbet går direkte til Danske Hospitalsklovne.  Al overskud af salg af varer vedrørende Danske Hospitalsklovne, går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne, og vi har som forhandler ingen andel i nogen fortjeneste. 

Hvad siger de Danske Hospitalsklovne om samarbejdet
Gennem flere år, har LirumLarumLeg støtte op om vores arbejde med de indlagte børn. Hospitalsklovnenes faste besøg på landets børneafdelinger er afhængig af støtte fra privatpersoner og virksomheder, så vi er meget glade for samarbejdet med Anja og hele holdet fra LirumLarumLeg. Ud over at håndtere salget af støtteprodukter for os og sælge klovnenæser, har LirumLarumLeg støttet op som arrangør af klovneløbet og i det hele taget være en professionel samarbejdspartner. Man mærker, at Anja og hele holdet har hjertet med og støtte fordi de virkelig ønsker at der gøres en forskel for indlagte børn – det varmer. Tak for et fantastisk samarbejde og for støtten.  
Tania Dethlefsen
direktør Danske Hospitalsklovne

Om de Danske Hospitalsklovne
Med humor, fantasi og nærvær forsøger de at gøre barnets ophold på hospitalet mere overkommeligt, og ikke mindst styrke barnet til at håndtere sin egen situation bedre ved at sprede glæde, leg og latter. Danske Hospitalsklovne har eksisteret siden 2003, med en grundidé om at humor letter og fremmer helbredelse. Hvert år sender organisationen mere end 50 hospitalsklovne rundt på danske hospitaler, hvor de med røde næser bringer smil og latter frem hos børn, og fjerner fokus fra deres ellers alvorlige hverdag.
Læs meget mere om Danske Hospitalsklovne og deres arbejde her.
få inspiration