PRODUKT   ANTAL PRIS
Fragt Kr. 39,00

I alt inkl. moms Kr. 39,00

Fragtpriser

For at gøre det så fleksibelt for dig som muligt, kan du vælge mellem flere forskellige forsendelsesmetoder.

Levering til GLS pakke shop kr. 39,- (Fri fragt ved køb over kr. 999,-)
Levering til erhvervsadresse kr. 39,- (Fri fragt ved køb over kr. 999,-)
Levering til privatadresse kr. 49,-
Levering med Danske fragtmænd kr. 80,- (Fri fragt ved køb over kr. 4999,-)
Afhent din ordre på vores lager i Hornbæk kr. 0,-


GLS pakke shop: Få pakken sendt med GLS og hent din pakke i en af de mere end 1000 Pakke Shops. Du vælger selv den Pakke Shop som passer dig bedst. Når pakken er på vej til den Pakke Shop du har valgt, modtager du en e-mail og evt. en SMS om at din pakke er på vej til shoppen. Medbring pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken. Du finder GLS Pakke Shops hos udvalgte tankstationer, døgnkiosker og supermarkeder i Danmark. Du vælger selv hvor du vil hente din pakke og hvornår på dagen du vil hente den.

Erhvervsadresse: Få leveret pakken til din arbejdsplads og spar turen til en GLS pakkeshop. Levering sker med GLS.

Privatpakke: Levering som privatpakke sker med GLS. Såfremt du ikke er hjemme til at modtage pakken, vil GLS leverer pakken i den nærmeste pakkeshop samme dag.

Danske Fragtmænd: Møbler og andre tunge varer, der skal leveres med fragtmand, leveres med Danske Fragtmænd. Vi kontakter dig vedrørende leveringsdag.

Afhentning: Afhent dine varer på vores lager i Hornbæk. Så sparer du portoen.
Bestilling og betaling SKAL foretages via hjemmesiden på normalvis. Vi kontakter dig når varerne er klar til afhentning. Varerne kan afhentes alle hverdage mellem 9-15:30.
Adressen er: Engholmvej 16, 3100 Hornbæk.

Forsendelser til udlandet: Ved alle forsendelser til Grønland, Færøerne og lande i Europa pålægges DKR 175,- til dækning af forsendelsesomkostninger på pakker op til 5 kg. Ved pakker over 5 kg. pålægges et beløb pr. kg (efter de 5 kg.). Har du spørgsmål til forsendelser til udlandet eller en pakkes vægt - så kontakt os på kundeservice@lirumlarumleg.dk  - så vil vi hjælpe dig.

Track & Trace: Når din pakke er afsendt fra Lirum Larum Leg sender vi dig et Track & Trace nr. så du kan følge din pakke. Det er også det nr. du skal bruge, hvis du ikke er hjemme når GLS kommer og du skal afhente din pakke i pakkeshoppen. Blot medbring nummeret og billedlegitimation. Hvis du ikke har modtaget en mail med et track & trace nr. inden for et par dage efter ordreafgivelse, bedes du tjekke om mailen kan være havnet i dit spam-filter.