Hjemmelevering med GLS kun 19,- Vi sender inden for 1-2 hverdage

0

Din kurv er tom

Vi pakker og sender næsten som vi plejer

Sidst opdateret d. 3/4 -2020 kl. 14:30

Har I længere leveringstid end normalt?

Vi pakker og sender ordrer alle hverdage, som vi plejer. Dog vil der være lidt længere leveringstid. I øjeblikket sender vi indenfor 1-2 hverdage. Bemærk vi ikke sender ordre ud i weekender og helligedage (fx i Påsken)

GLS melder at de ikke ser nogen udfordringer i at levere pakker som vanligt. Men der kan forekomme forsinkelser, især på pakker hvor der er bestilt hjemmelevering. Vi opfordrer til at man følger med på  Bring og GLS og ser driftstatus, samt hvilke lande der ikke kan sendes til.

NB! Har du bestilt GLS hjemmelevering og ikke ønsker at kvittere for dine pakker på GLS håndscanner, har du nu mulighed for at udstede en midlertidig fuldmagt. Fuldmagten skal printes og hænges synligt for GLS chaufføren. Du finder den her.

Hvis du ikke har mulighed for at printe, kan du afskrive teksten i hånden NB! husk at angive pakkenummeret.

20/3-2020: læs om de sidste nye retningslinjer for kvittering af GLS pakker her

Sender I ordrer ud? Ja, foreløbig gør vi som vi “plejer” men da vi er mindre personale på, sender vi indenfor 1-2 hverdage. Det betyder at ordrer lagt inden kl 12 på hverdage ikke bliver sendt ud samme dag, som vi plejer - se generelle betingelser for levering her:

Har I åbent for åbent for afhentning af ordrer?
Ja, man kan hentes sin bestilte ordre man-tor fra kl 9-15.30 og fredag kl 9-15. Weekend og helligdage er der lukket. Dog er vores showroom lukket for besøg. Ordre kan afhentes efter vi har sendt mailen ud om at din ordre er klar til afhentning - det sker udendørs ved vores varemodtagelse.

Vi opfordrer til at overholde myndighedernes retningslinjer om at holde afstand (lad børnene blive i bilen) og bruge håndsprit. Derudover følger vi løbende myndighedernes retningslinjer og iværksætter tiltag i overensstemmelse hermed.

Kan jeg bestille noget til børnene nu og hente det om lidt?
Ja, læg din ordre online, skriv i kommentarfeltet hvad tid du vil hente, så gør vi hvad vi kan for at nå at gøre din ordre klar med det samme. Du kan hente din ordre man-tor fra kl 9-15.30 og fredag kl 9-15. Weekend og helligedage lukket. Ordre kan afhentes efter vi har sendt mailen ud om at din ordre er klar til afhentning - det sker udendørs ved vores varemodtagelse.

Er der forlænget byttefrist på gaver?
Vi er altid fleksible omkring bytning. Du kan derfor roligt købe en gave der skal give senere allerede nu, samt få forlænget retur hvis du allerede har købt. Skriv en mail til os med faktura/ordrenummer (det er det samme) så notere vi det på

De varer der er udsolgt nu, får I dem hjem?
Vi fylder stadig op på hylderne, visse produkter kan der være forskellige leveringstider på. Har du spørgsmål til et specifikt produkt er du velkommen til at kontaktekundeservice@lirumlarumleg.dk så undersøger vi status.

Hvordan får jeg leveret en ordre til direkte døren:
Vi kan sagtens sende en pakke direkte hjem til dig. Pakken leveres på hverdage ml kl 8-16 - vi anbefaler du følger med i driftstatus hos GLS her. Det er IKKE muligt at vælge et bestemt tidspunkt på dagen. Såfremt du ikke er hjemme til at modtage pakken, kan du via den mail/sms du får fra GLS omdirigere/give tilladelse til at pakken må stilles. Det er ikke nok du skriver det i kommentarfeltet, når du lægger din ordre. Har du bestilt GLS hjemmelevering anbefaler vi du udsteder denne type midlertidige fuldmagt 

Hjemmelevering med GLS for kun kr. 19,-

3/4-2020: læs om de sidste nye retningslinjer for kvittering af GLS pakker her

 

få inspiration