Levering fra kun 19,- 

0

Din kurv er tom

Vi pakker og sender næsten som vi plejer

Sidst opdateret d. 25/5 -2020 

Har i åbent i jeres showroom? 

Vores showroom er foreløbig lukket. Men du kan stadig hente en ordre bestilt online på vores lager.

Har I længere leveringstid end normalt?

 Vi pakker og sender alle hverdage, som vi plejer.  I øjeblikket sender vi fra dag til dag. Alle ordrer bestilt inden kl. 12:00 på hverdage sendes samme dag - se generelle betingelser for levering her:

Der kan dog forekomme forsinkelser på levering af privatpakker med GLS. Vi opfordrer til at man følger med på  Bring og GLS og ser driftstatus, samt hvilke lande der ikke kan sendes til.

NB! Har du bestilt GLS hjemmelevering skal du holde øje med en e-mail fra GLS, hvor du kan give tilladelse til at stille pakken et bestemt sted på din adresse, hvis du ikke er hjemme eller ikke ønsker at kvittere på GLS håndscanner.

Har I åbent for åbent for afhentning af ordrer?

Ja, man kan hentes sin bestilte ordre man-tor fra kl 9-15.30 og fredag kl 9-15. Weekend, helligdage og Grundlovsdag er der lukket. Dog er vores showroom lukket for besøg. Ordrer kan afhentes efter vi har sendt mailen ud om at din ordre er klar til afhentning - det sker udendørs ved vores varemodtagelse.

Vi opfordrer til at overholde myndighedernes retningslinjer om at holde afstand (lad børnene blive i bilen) og bruge håndsprit. Derudover følger vi løbende myndighedernes retningslinjer og iværksætter tiltag i overensstemmelse hermed.

Kan jeg bestille noget til børnene nu og hente det om lidt? 

Ja, læg din ordre online, skriv i kommentarfeltet hvad tid du vil hente, så gør vi hvad vi kan for at nå at gøre din ordre klar med det samme. Du kan hente din ordre man-tor fra kl 9-15.30 og fredag kl 9-15. Weekend, helligedage og Grundlovsdag lukket. Ordre kan afhentes efter vi har sendt mailen ud om at din ordre er klar til afhentning - det sker udendørs ved vores varemodtagelse.

Er der forlænget byttefrist på gaver? 

Vi er altid fleksible omkring bytning. Du kan derfor roligt købe en gave der skal give senere allerede nu, samt få forlænget retur hvis du allerede har købt. Skriv en mail til os med faktura/ordrenummer (det er det samme) så notere vi det på

Hvordan får jeg leveret en ordre til direkte døren? 

Vi kan sagtens sende en pakke direkte hjem til dig. Pakken leveres på hverdage ml kl 8-16 - vi anbefaler du følger med i driftstatus hos GLS her. Det er IKKE muligt at vælge et bestemt tidspunkt på dagen. Såfremt du ikke er hjemme til at modtage pakken, kan du via den mail du får fra GLS, omdirigere/give tilladelse til at pakken må stilles. Det er ikke nok du skriver det i kommentarfeltet, når du lægger din ordre. 

 

 

få inspiration