Gå på opdagelse i vores nye sommerkatalog her 

0

Din kurv er tom


Vi håber, at du vil nyde dette års julekatalog, fyldt med julegaveidéer til store og små. Alt er håndplukket til at give børne- og familielivet et drys af det legende, lette og uventede eventyrlige. Der er ting til leg og til indretning, inspiration til ønskesedlen og gode idéer til, hvad du kan forkæle familien med under træet juleaften. 

Ønsker du at gå på opdagelse i vores trykte katalog, kan du bestille et eksemplar her.

konkurrence


* op til et maksimumbeløb af 5.000 kr.

SÅDAN DELTAGER DU:
Gå ind på vores Facebook side og deltag i vores begivenhed ved at indsætte dit svar på konkurrencespørgsmålet i kommentarfeltet: 
"Hvad er dine børns 10 største ønsker fra Lirum Larum Leg?" 

BETINGELSER FOR DELTAGELSE I KONKURRENCEN:
Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 4. november til d. 14. december 2018. Kun personer som er bosat i Danmark kan deltage og ansatte hos Lirum Larum Leg samt medlemmer af disses husstande, må ikke deltage i konkurrencen. Vi trækker lod om én tilfældig vinder blandt alle deltagere fredag d. 14. december kl. 20 og giver direkte besked via Facebook. For at kunne modtage præmien, skal vinderen ved kontakt oplyse fuldt navn og adresse. Svarer vinderen ikke indenfor 4 dage, udpeges der automatisk en ny vinder, så julegaverne kan nå frem i tide. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.


få inspiration