Vi holder sommerfest på shoppen - spar op til 50% lige her

0

Din kurv er tom

Lirum Larum Leg forsidetekst

Velkommen hos Lirum Larum Leg

- det magiske børneliv starter her!

Lirum Larum Leg blev grundlagt i 2006 af Anja Lytzen og hver dag gør vi vores bedste for at børnelegen skal være fuld af hygge, nærvær, sjov og fordybelse.

Vi har et kæmpe udvalg af kvalitetslegetøj til børn. Drømmer dit barn om et legetog? I dag fås de både med batteri, så de selv kan køre eller på den gammeldags måde, hvor du skal føre legetoget rundt på banen.

Det danske mærke Maileg har altid de sødeste kaniner, mus og nisser klar og vi fører hele deres store udvalg. Om det er til jul eller til hverdag, så kan du finde noget her.

Noget som både forældre og børn elsker, er vores færdig pakkekalender. Her får du en hel pakke kalender med alle gaverne specielt udvalgt til pige eller dreng og til den helt rigtige alder. Alle gaverne er endda flot pakket ind for dig, så du skal intet foretage dig. Så bliver det bare ikke lettere!

Hvordan finder man den perfekte dåbsgave? Skal du til navngivningsfest eller dåb, så gør vi det nemmere for at finde dåbsgaver. Vi har sammensat et helt udvalg, så du blot skal vælge, som det er til dreng eller pige og hvad prisklasse, så får du vores bedste og mest klassiske dåbsgaver vist. Lige til at putte i kurven. 

Kan dit barn godt lide dukker, så har vi det største udvalg af Our Generation. Dukkerne fås i alle typer, så der er altid en dukke, barnet kan spejle sig. Der findes enormt meget udstyr, tilbehør og tøj, så dyk ned i Our Generation verdenen her hos os.

Er du til bamser, så er Jellycat ikke til at komme udenom. Jellycat laver de blødeste bamser i forskellige afskygninger. Du kan få en Jellycat kanin, ugle, dino og meget mere. Det bliver ikke blødere og sødere. 

Wallstickers til børneværelset og altid et hit og vi har et kæmpe udvalg i de fineste wall stickers. Dit barn vil elske at dekorere værelse på en nem måde, som hurtigt ser ud af noget.

Skal der læses højt, så tag et kig på vores børnebøger. Vi har alle de klassiske fortællinger og en masse, som du sikkert ikke har læst før. Alle børn elsker børne bøger og man kan næsten aldrig få for mange!

En børneseng er en af de centrale ting på et børneværelse og vi har flotte børnesenge fra de mest populære mærker og det er altid godt at lægge et gulvtæppe under sengen, det giver varme og stil. Du finder også masser af interiør, fx lyskæder og lampe til børneværelset.

få inspiration