Back to School - spar 20%på alt til skolestart lige her

0

Din kurv er tom


Børnemusik fyldt med glad energi til ulvetimen, oprydningen og sjove åndehuller i hverdagen

I et unikt samarbejde med den prisvindende sangerinde og stemmeterapeut Yasmin, musikeren Asger Steenholdt og psyko- og familieterapeuterne Fie Hørby og Mie Kaae fra Blackbird Institute har vi fremtryllet 6 helt nye børnemusiknumre, der sætter fart på morgenrutinerne, gør ulvetimen hyggelig og oprydningen sjov.

Udover “Så står vi op”, “Ryd op” og “Ulvetid”, har Asger og Yasmin også komponeret en stille sang, uden ord, til at slappe af til, falde hen til eller falde i søvn til. Du finder også et 20 minutter langt musikunivers, der indbyder til at slippe fantasien løs, brænde noget energi af og lade endorfinerne pumpe rundt i kroppen - og bare rolig, der er hjælp at hente, hvis I gerne vil have lidt idéer til at komme ud på gulvet. Musikken til stammedansen fås nemlig både med og uden guide.

Brug musikken til at få flere hyggelige åndehuller i hverdagen. Download albummet LirumLarumLyd på enten iTunes eller Spotify eller lyt til numrene herunder.Asger & Yasmin

☞ Asger har siden 1997 været en del af Big Fat Snake. Spillede inden da med navne som Caroline Henderson, Lars H.U.G, Radioens Underholdningsorkester og mange flere.
☞ Yasmin vandt i 90’erne en Grammy for dance-hittet “Wanna Dance” og blev udgivet i USA og resten af verden. Har lavet musik med bl.a. Remee, Cutfather og Soulchock og har turneret med Sebastian og Laidback og elsker at lave teater.
☞ Yasmin laver forløb med sang og fri bevægelse for børn og er en del af kulturpakkerne i Gentofte.
☞ Parret har sammen udviklet adskillige store sangprojekter med mening, bl.a. “Sammen er vi regnbuen”, som de ved to koncerter spillede sammen med 600 børn og “Her er plads til dig” til “Fri for mobberi”-kampagnen i Gentofte Kommune. Yasmin var i den forbindelse på besøg i over 50 institutioner for at give børnene “krop på musikken”.
☞ Siden 2008 har det musikalske makkerpar udviklet mindful musik - bl.a. til børnefamilier.
☞ Danner par privat og har tilsammen fire børn.

Blackbird Institute

☞ Grundlagt i 2015 af Familieterapeut Fie Hørby og cand.mag i psykologi Mie Kaae.
☞ Uddanner forældre og fagfolk i livs- og relationskompetence.
☞ Uddanner familierådgivere og psyko- og familieterapeuter, på deres institut i Hellerup.
☞ Bliver evalueret og certificeret og opfylder de tværministerielle krav fra undervisningsministeriet i 2018.
☞ Fie Hørby har udgivet bogen “Drop opdragelse og bliv hørt” som genudkommer i ny udgave i 2019. Mie Kaae har udgivet bogen “Hvad vil du virkelig”?
☞ Har lavet relationskompetence uddannelse for ledere i større virksomheder, bl.a. TV2.


få inspiration