Vi holder sommerfest på shoppen - spar op til 50% lige her

0

Din kurv er tom

STEM - hvad betyder STEM læring

Lige siden starten af legetøjsuniverset hos Lirum Larum leg, har vi haft et stort ønske om at skabe legetøjsglæde med plads til fordybelse og nærvær.

Legetøjets verden byder efterhånden på utrolig mange valgmuligheder, og det kan være meget forskelligt fra barn til barn hvor interessen i forskelligt legetøj ligger. Fælles er dog legetøjets fantastiske egenskab for at udvikle vores børn gennem leg og kreativitet.

Hos Lirum Larum leg er vores mål at tilbyde et bredt sortiment af produkter, der ikke kun underholder, men også udfordrer og udvikler børn på forskellige områder.

Er dit barn ekstra interesseret i fx solsystemet, dinosaurer, spændende og hjernevridende spil eller geometri, så gælder det om at udnytte og praktisere netop disse interesser. STEM-legetøj fokuserer netop på at fremme færdigheder indenfor en lang række områder på en sjov og interaktiv måde.

STEM legetøj, er legetøj specielt designet til at inspirere børn til at udforske og skabe bro imellem leg og læring. ”STEM” er forkortelsen for Science, Technology, Engineering og Mathematics. På dansk Videnskab, Teknologi, Ingeniørvidenskab og Matematik.

STEM refererer til disse fire fagområder, der ofte betragtes som grundlæggende og nødvendige for at udvikle innovative løsninger og forstå komplekse problemer. Det kan lyde tungt, men det behøver det ikke at være. Med legens magi og det helt rette legetøj har du mulighed for at påvirke og vække nogle interesser i dit barn i en tidlig alder. Hvem ved om der sidder en ny Albert Einstein eller en Stephen Hawking derude et sted, og bare mangler et lille skub i den rigtige retning.

STEM legetøj er en betegnelse for bestemt udviklet legetøj, der ikke kun underholder, men også uddanner, og det har vist sig at have mange fordele for børns kognitive udvikling. Så det har vi selvfølgelig taget til os, og udvalgt en masse spændende produkter der indgår i kategorien STEM.

Vi tror på, at legetøj, der udfordrer børn til at tænke kreativt, løse problemer og eksperimentere, er afgørende for børn intellektuelle udvikling. Vores udvalg af STEM - Legetøj omfatter alt fra byggesæt, og eksperimenterende kits til kreative og videnskabelige sæt der alle inspirerer til nysgerrighed og læring. 

Fordelene ved STEM - legetøj

For det første stimulerer STEM legetøj nysgerrighed og problemløsningsevner, og opmuntrer børn til at stille spørgsmål, eksperimentere og finde løsninger. Eksempler på godt legetøj som stimulerer disse sanser, er konstruktions legetøj som byggeklodser, kuglebaner, magnetiske konstruktions sæt og lego.

STEM Legetøj kan lige så vel være med til at udvikle matematiske og videnskabelige færdigheder, hvis det er her dit barns interesser ligger. STEM legetøj som fx forsknings – og kemisæt, Matematiske spil, samt kreative og sjove sæt indenfor tal og mønstre, lærer børn grundlæggende matematiske og videnskabelige koncepter på en sjov og interaktiv måde. Dette kan hjælpe dem med at opbygge et godt fundament for matematiske og logiske færdigheder senere i livet.

Selvom STEM legetøj har et fokus på videnskab og teknologi, opfordrer det lige så meget til kreativ leg og fantasi. Børn kan skabe deres egne eksperimenter og opfinde nye løsninger på problemer. Byggesæt der

giver børn mulighed for selv at skabe noget, udfordrer dem til at tænke kreativt, eksperimentere og finde innovative løsninger. Med eksperimentelle sæt med alt fra udgravningssæt, til krystalvidenskab, giver mulighed for fordybelse og nærvær i legen.

Det gode og givende legetøj

Det er svært ikke at finde alle fordelene ved STEM- legetøj, og der vil uden tvivl kun blive tilføjet mere og mere til listen over det spændende og udviklende legetøj i fremtiden. STEM – legetøj er perfekt til videbegærlige børn, og har den perfekte tilgang til leg igennem læring.

STEM-Legetøj er skabt med fordel til at forberede fremtiden for vores børn. I en stadig mere teknologisk og videnskabeligt avanceret verden er det vigtigt for børn at have en god forståelse for STEM-emner. STEM legetøj giver dem en tidlig introduktion til både det matematiske, teknologien, beregninger samt kreativ og logisk tænkning. Det hjælper dem med at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for succes i fremtiden og den moderne verden.

Eksempler på godt STEM legetøj:

- Byggesæt som LEGO eller Magnatiles giver børn mulighed for at eksperimentere med ingeniørarbejde og konstruktion, samtidig med at de udvikler deres finmotoriske færdigheder.

- Kemisæt tillader børn at udføre sikre og spændende videnskabelige eksperimenter derhjemme, hvor de kan lære om kemiske reaktioner og grundlæggende principper for kemi. Som fx krystal dyrkning, udgravningssæt og meget andet.

- Visse puslespil og spil, såsom matematikspil eller puslespil baseret på naturvidenskabelige koncepter, kan også være en sjov og lærerig måde for børn at udforske viden og læring på.

STEM-legetøj er ikke kun spændende for børn - det kan også være utroligt givende og motiverende for voksne at deltage i legen! Forestil dig at dykke ned i en verden af videnskab, teknologi, ingeniørkunst og matematik sammen med dine børn, hvor I sammen udforsker, opdager og løser spændende udfordringer. Det er ikke kun sjovt, det er også en fantastisk måde at dyrke børnenes interesser på, samtidig med at I skaber kvalitetstid sammen.

Når voksne engagerer sig i STEM-legetøj, viser de ikke kun interesse for børnenes udvikling, men de bliver også rollemodeller og mentorer, der inspirerer til nysgerrighed, kreativitet og problemløsning. Ved at deltage i legen kan voksne også styrke deres egne færdigheder og lære nye ting sammen med deres børn, hvilket kan være utroligt givende og berigende. 

Lirum Larum leg´s udvalg af STEM legetøj

Hos os syntes vi det er yderst vigtigt at kombinere leg og læring i ét. Med det rigtige legetøj er vi med til at inspirere og udvikle børn i den rigtige retning og hjælpe til med at finde interesseområder. Hos os tilbyder vi et bredt udvalg af nøje udvalgt STEM legetøj fra nogle af de bedste leverandører. STEM – Legetøj er ikke begrænset i aldersgrupper og du kan allerede introducere STEM – legetøj fra 3 år og op. Lige meget om det er interaktive bøger, spændende puslespil, udgravningssæt med mere, så er vores sortiment inden for kategorien stort og spændende og du finder noget for enhver smag, og alder.

Vi tror på at give børn adgang til kvalitetslegetøj, der ikke kun er sjovt, men også lærerigt, og håber derfor at vores udvalg af STEM legetøj er med til at inspirere og uddanne næste generation af opfindere, forskere og ingeniører.

STEM-legetøj er ikke kun sjovt, det giver også børnene værdifulde færdigheder og kompetencer, som de kan bruge resten af deres liv. Med vores udvalg af nøje udvalgt STEM-legetøj ønsker vi at give børnene mulighed for at udforske verden omkring dem på en engagerende og meningsfuld måde, og derfor mener vi, at STEM-legetøj er det perfekte valg for både sjov og læring.

Så uanset om dit barn er interesseret i at bygge og konstruere, eller udforske kemiske reaktioner, så burde du kunne finde det her hos os, i et spændende udvalg af udviklende og STEM kategoriseret legetøj.

Ved at tilbyde et bredt udvalg af produkter, der fremmer videnskabelig tænkning, problemløsning og kreativitet, ønsker vi at hjælpe børn med at opbygge vigtige færdigheder, som de kan bruge i fremtiden. Vi forstår også vigtigheden af hurtig levering, så børnene hurtigt kan komme i gang med at udforske og lære.

Hos os vi vil altid gerne være behjælpelige, med alt mellem himmel og jord, derfor opfordrer vi også dig til at kontakte os med spørgsmål eller behov for vejledning omkring STEM-legetøj og vores produkter generelt.

få inspiration