0

Din kurv er tom

marts 17, 2022

Mange børn begynder at løbe på løbecykel, når de er omkring 2 år, og de fleste elsker at suse afsted på dem. Løbecykler er rigtig god træning af blandt andet balance og koordination. Derudover er de geniale til at aflaste små trætte ben, når I går tur. I vores store udvalg finder du blandt andet de populære modeller i retrostil fra Banwood, Trybike og balancecykler fra bl.a. Puky.

Men hvilken løbecykel skal jeg købe?

Vi har løbecykler til børn i mange forskellige størrelser og modeller med både to hjul og tre hjul. Det er meget vigtigt at købe en model, der passer til barnets størrelse. Barnet skal kunne nå jorden med flad fod og let bøjede knæ. Du kan se cyklernes mål under hver enkelt cykel på vores hjemmeside.

Banwood

Banwood løbecykel er en skøn løbecykel i det klassiske old-school look med lækre detaljer, som helt klart skiller sig ud fra mængden, og vil blive et kært barndomsminde som vil gå i arv. Løbecyklen er fremstillet i metal m. cykelklokke der matcher i stelfarve, flettet aftagelig cykelkurv, samt brune detaljer på sæde og håndtag. 

Banwood 'First Go'er den perfekte første cykel, som fremmer og udvikler balance og mobilitet, og letter overgangen til almindelig cykel. Men en Banwood løbecykel lærer barnet at holde balancen, samtidig med at kan have begge ben på jorden. Barnet får en fornemmelse af at en cykel kan vælte og får ikke en 'falsk tryghed' med støttehjul. En rigtig god cykel til børn fra ca. 3-5 år.

Bobbin 

Bobbin løbecykel er den perfekt til de 2-4 årige, som skal til at starte cykel-eventyret. Balancecyklen har håndlavede dele og er med skinnende lak, og har en flot brun saddel, smarte brune håndtag, luftgummihjul, cykelklokke og en fin flettet cykelkurv. En let, enkel og klassisk begynder løbecykel

Bobbin Gingersnap er den perfekte første cykel, som fremmer og udvikler balance og mobilitet, og letter overgangen til almindelig cykel. En god cykel til at lære balance uden igen 'falsk tryghed' med støttehjul.

Puky

Puky løbecykler og løbehjul er designet så de passer til barnets alderstrin.  

Puky Classic xl løbecykel anbefales til børn fra 3 år, med en højde fra 95-130cm og en skridtlængde fra 39-52cm. Styr og saddel kan justeres, så cyklen kan tilpasses barnets udviklling. 

Løbecyklen har rammen i aluminium, lav instigning og trinbræt, styrpolstring, speciel løbecykelsaddel, hjul og styr kuglelejret, sikkerhedshåndtag, støjsvage luftdæk, støtteben og slagfast pulverlakering.

Puky løbecykel m. EVA skum hjul er en del af en serie af kvalitets løbecykler, som med garanti giver maximal køreglæde og er velegnet til til børn fra 2 år. Denne model anbefales til børn med en højde fra 85 cm og en skridtlængde på 30cm. Cyklen måler fuld længde 73cm og længde fra saddel til styr er 50cm. Den laveste saddelindstilling fra jorden er 29cm. Løbecyklen er uden bremse men har lav indstigning og trinbræt, styrpolstrintg, speciel løbecykelsaddel, hjul og styr kuglelejret, sikkerhedshåndtag, højkvalitets skumdæk samt slagfast pulverlakering. 

Puky balancetræner

Hvis du søger en cykel til et barn fra 1-års alderen har Puky lavet det de kalder en balancetræner, som er ideel som forstadie til en løbecykel. Til styrkelse af dit barns bevægelses trang samt balance- og motoriske udvikling. 

Hvad er forskellen på en løbecykel med lufthjul kontra en med EVA skum hjul?

En løbecykel med EVA skum er velegnet til indendørsbrug men kan sagtens anvendes udendørs. Med faste hjul i skum undgår man punkteringer eller det at skulle pumpe luft i hjulene. En løbecykel med almindelige lufthjul, er lettere at rulle på og velegnet til brug på asfalt. En løbecykel med lufthjul vejer mindre end en løbecykel med faste hjul.

Trybike

Trybikeer hollands designede løbecykler, som på meget kort tid er blevet meget populære og nærmest bliver revet væk fra hylderne. Løbecyklerne er designet i et skønt retro-look med brune detaljer på sadel og styr. En løbecykel fra Trybikeer en rigtig god start på livet som cyklist. Skulle det at holde balancen være for stor en mundfuld, er cyklerne designet så de på ingen tid kan laves om til en trehjulet cykel ved tilkøb af hjulsæt. Og ligeledes kan en trehjulet ombygges til en klassisk tohjulet løbecykel helt uden brug af ekstra del. 

Cyklen er fremstillet i stål med pulverlakering og har lufthjul der kan anvendes af børn fra 2-6 år. Forhjulet kan sidde i 2 højder og sadelhøjden kan justeres fra 10-45 cm så den kan tilpasses barnets udvikling. På cyklens stel er der en lille afsats til fødderne, til når barnet har fundet balancen og ræser afsted. 

Cyklen er tænkt til udendørsbrug, men Trybike anbefaler at den bliver opbevaret indenfor, når den ikke er i brug. 

Trybike har vundet Baby Innovation Award I 2018.

Håber I er blevet lidt klogere på hvilken løbecykel dit barn skal starte ud med i sit nye cyklist liv.

De kærligste hilsner, 

Lirumlarumleg.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


få inspiration