Spar op til 50% på vores OUTLET

0

Din kurv er tom

marts 09, 2022

Babyshower er jo egentlig et amerikansk koncept, men har indenfor de sidste 10 år virkelig gjort sit indtog i Danmark. Det er en fantastisk måde at glæde sin højgravide søster eller veninde på. Vi elsker traditionen her hos Lirumlarumlegog har en masse lækkert pynt som er perfekt til, at gøre jeres babyshower endnu finere. Måske er det ikke alle gravide, som synes at et babyshower er noget for dem, så det er selvfølgelig vigtigt, at man som veninde eller kæreste, søster mm. først og fremmest mærker efter om den gravide elsker den slags traditoner. Et babyshower afholdes oftest som et surprise party, normalt to måneder inden den gravides termin. 

Tema?

Et babyshower går i al sin enkelthed ud på at forkæle og overøse den gravide med fine gaver, omsorg, kærlighed og dejlig mad og/eller en masse kager inden hendes liv primært vil bestå af søvnløse nætter og lortebleer. De fleste laver farvetema efter hvilket køn den gravide venter sig. Men sådan behøver det nødvendigvis ikke at være. Det vigtigste er vel, at det bliver et babyshower i den kommende mors ånd. Det vil for nogen være brunch derhjemme i joggingtøj og for andre iklædt sit fineste puds på en lækker restaurant.

 

Hvad serverer man til et babyshower?

Det kan være, at alle medbringer en ret til en frokostbord eller kager til et fælles kagebord. Eller måske bestiller man det hele udefra og deles om udgifterne. Det er mest normalt, at maden er 'fingermad' altså mad som man kan spise uden kniv og gaffel. Alt fra små kanapeer, lækre snacks, frisk frugt og små fine og velsmagende kager formet som små bryster eller - vaginaer! Kun fantasien sætter grænser. På sitet 'Pinterest' finder du en masse gode ideer til, hvad du kan servere til et babyshower. Husk at tage hensyn til den gravides 'cravings' og sørg for, at lige præcis den mad som giver hende kvalme ikke står på bordet. 

Sjove lege og aktiviteter hører med til et babyshower

Og hvad kan man lave til et babyshower? Selvom snakken sikkert går løs er det meget sjovt og hyggeligt at ha' lidt forskellige aktiviteter i baghånden. 

 • Dekorer hvide bodyer til den kommende baby. Køb en masse hvide bodyer og tekstilmaling eller tuscher og lad alle gæster dekorere en hver. Hæng dem op med træklemmer på en snor i stuen eller haven. Ser hyggeligt og festligt ud.
 • Lav konkurrencer om mavens omfang. Man skal bare bruge et målebånd.
 • Lav en temaquiz om graviditet, som alle gæster deltager i.
 • Lav 'tip en 13' er', hvor alle gætter på barnets fødselsdag, køn, navn og hvor lang tid fødslen vil tage.
 • Få alle til at medbringe et babybillede af dem selv og gæt hvem, der er hvem.
 • Lav konkurrencer om hvem af gæsterne, der først kan putte en ble på en medbragt dukke.

Gaveideer til den kommende mor 

Den gravide har sikkert en masse ønsker til baby. Hvem har ikke det? Hos Lirumlarumleg.dk har vi en masse lækre ting til baby. Her er nogle gaveideer, som de fleste vil blive glade for. 

Babysengetøj

Babynest

Pusletaske

Stofbleer og babysvøb

Plejeprodukter til baby

Babylegetøj

Uro til seng eller pusleplads

Voksipose (hvis man slår sig sammen om en større gave).

Legetæpper

Eller måske er det også en ide med en gave bare til den kommende mor? I vores kategori 'alt til mor' kan du finde en masse skønne ting til din veninde.

Til mor

I kan også slå jer sammen om en lækker oplevelse med jeres veninde. En spa dag eller en weekend tur på hotel ude i fremtiden, som hun kan se frem til. Oplevelser er altid en dejlig gave at modtage. 

Søde sager til dagen

Hos vores lillesøster webshop Luckylips.dk kan du få alt, hvad du drømmer om af søde sager til jeres babyshower. Så fint at lave skåle med dekorativt slik som passer til jeres tema. Man kan også bestille en lille fin slikbøtte eller pose til hver deltager. Eller lave fine slikspyd til bordet. Skriv til os, så vi kan finde en løsning, som passer lige til Jeres arrangement. 

Først og fremmest skal det være en hyggelig og sjov dag, hvor alles opmærksomhed er på den kommende mor, som skal forkæles inden hendes liv bliver vendt på hovedet.

Håber I får et dejligt babyshower ;

 

   

   

   

   


  få inspiration