Vi holder sommerfest på shoppen - spar op til 50% lige her

0

Din kurv er tom

Færdig pakkekalender med 24 pakker til dreng på 9-10 år - Køb online

 

Hos Lirum Larum Leg har vi sammensat en pakkekalender med 24 pakker, som er specifikt målrettet en dreng på 9-10 år, og som alle er pakker der indbyder til at være kreativ, til at udforske ting, og bruge sin fantasi og sine hænder. Alt er ordnet for dig med vores nøje udvalgte produkter her hos Lirum Larum Leg – Det bliver ikke nemmere. Hvis du gerne vil vide, hvad du eventuelt vil kunne finde i pakkekalenderen, får du her et par eksempler på, hvad du muligvis kan finde i den:

 

 

Alle vores pakkekalendere er sammensat ud fra køn og alder, og i denne pakkekalender finder du den perfekte sammensætning til en pre-teen dreng på 9-10 år. Uanset om du har en dreng der elsker at være kreativ, eller en dreng der har hovedet begravet i en skærm, har vi sammensat en pakkekalender der udfordrer hjernen, de kreative færdigheder og motorikken. I pakkekalenderen har vi sammensat produkter fra mange af vores velkendte mærker som vores kunder allerede kender og godt kan lide at købe til deres børn, for eksempel Spiegelburg, Keycraft, Djeco, og mange flere. Alle sammen produkter, som du kan glæde dig over at give, og som du ved vil blive brugt af din dreng på 9-10 år

Julen kræver mange forberedelser, men i stedet for at du skal bruge en masse tid på at udvælge 24 forskellige gaver, har vi klaret det hele for dig. Vores pakkekalendere er en rigtig sød gaveidé som du kan glæde din egen søn eller en dreng du holder af, med. Så slip for julens stress og jag, ved at overlade udvælgelsen og ikke mindst indpakningen af de 24 gaver til os.

Med en færdig pakkekalender kan du med ét klik her hos Lirum Larum Leg købe alle 24 spændende gaver, som er nøje udvalgt og tilpasset dit barns alder. Gaverne kommer indpakket og nummeret, så de lige er klar til at komme i sokken eller blive hængt op på en pakkekalender. Vi har pakkekalendere til flere forskellige aldre og begge køn, og lige her finder du pakkekalenderen der passer til en dreng på 9-10 år.

Disse pakkekalendere er hvert år et stort hit her hos Lirum Larum Leg, og plejer at blive hurtigt udsolgt, da man virkelig får noget for pengene i denne pakkekalender. Langt de fleste der køber pakkekalenderne, er kunder der også har købt til deres børn tidligere år – Et bevis for os, på at vi sammensætter pakkekalendere som vores kunder elsker og som møder deres og deres børns niveau og ønsker. Så vi håber og tror, at denne pakkekalender også vil være et hit for lige præcis din dreng.

Vi gør opmærksom på at de færdige pakkekalendere kun laves i et begrænset oplag, og de kommer ikke på lager igen. Derfor vil vi kraftigt opfordre til at bestille pakkekalenderen til drengen på 9-10 år nu, og så kan du bare glæde dig til alle de glade smil, når der hver dag op til jul skal pakkes op.

Glædelig jul fra Lirum Larum Leg!

 

Færdig pakkekalender til drenge 9-10 år

få inspiration